i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:42, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 291  Next
Author Message
 Post subject: Re: .:filmklub:.
PostPosted: 10:17, 21-09-2009 
tapir

ez tok jo

http://www.paniqueauvillage.com/

Image

Profile  

PostPosted: 11:51, 21-09-2009 
souljah

Image

ezt most néztem 3d ben....a film ratyi de a moziélmény atom.

...ez pedig egy zseniális alkotás.... csak ajánlani tudom !!!

Image

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 13:49, 21-09-2009 
son of nitrous

The Reader tényleg nagyon jó!!! Csak azt sajnálom, hogy nem olvastam el előtte a könyvet...

FD 3D - tényleg ennyire jó a hatás? Ha jól emlékszem az Ice Age 3D-re mondta vki, hogy 15 perc utána hozzá szokott a szeme a hatáshoz...

Profile  

PostPosted: 14:41, 21-09-2009 
original nuttah

Burny wrote:
The Reader tényleg nagyon jó!!! Csak azt sajnálom, hogy nem olvastam el előtte a könyvet...

FD 3D - tényleg ennyire jó a hatás? Ha jól emlékszem az Ice Age 3D-re mondta vki, hogy 15 perc utána hozzá szokott a szeme a hatáshoz...

az ice agehez semmit nem tett hozza a 3d, azt nem arra hegyeztek ki, sima vasznon is akkorat kellet usson mint a 3d.
de pl volt a my bloody valentine, ami az egyik legszarabb film amit lattam, de ott a 3d olyan volt h kapaszkodni kellett..

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 17:02, 21-09-2009 
souljah

jade wrote:
Burny wrote:

az ice agehez semmit nem tett hozza a 3d, azt nem arra hegyeztek ki, sima vasznon is akkorat kellet usson mint a 3d.
de pl volt a my bloody valentine, ami az egyik legszarabb film amit lattam, de ott a 3d olyan volt h kapaszkodni kellett..

.... az animációs meséknél annyira nem jön át a 3d élmény inkább filmekkel kell kísérletezni.

A "FD" - nél nagyon működött..... és még ha film is jó lett volna...................

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 13:59, 24-09-2009 
line up?

SURROGATES: philip k. dick az iPod-kultúrának. diétás dick!
:arrow: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/09/24/kritika_surrogates_2009/

Profile  

PostPosted: 14:17, 24-09-2009 
metalhead

null wrote:
lizard wrote:
nem nagyon szoktam filmzenék után kutatni, de most h még egyszer megnéztem a black hawk down-t, ez nem enged:

hans zimmer - tribal war
http://www.youtube.com/watch?v=XPM5Qnd66tw

én is pár napja néztem meg újra HD-ben, no1.

http://www.youtube.com/watch?v=sQS6XQOhNh0

null-nak szeretettel 8)

Profile  

PostPosted: 15:39, 24-09-2009 
metalhead

Profile  

PostPosted: 16:11, 24-09-2009 
partiarc

Profile  

PostPosted: 00:39, 25-09-2009 
állat

District 9: persze itt is nagyobb a hype, mint a film, de scifi-akciónak nem rossz, 6.5/10
egyébként pont olyan túlértékelt mint az Inglorious Basterds.

Profile  

PostPosted: 01:31, 25-09-2009 

lizard wrote:
:afro: :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 02:17, 25-09-2009 

ICR wrote:
bwana wrote:
errol tud esetleg vki vmit?
The Crimson Wing / Karmazsin szárny / Les Ailes pourpres - Le mystère des flamants
http://www.imdb.com/title/tt0902967/
elore is koszi
en azt h disney es a the cinematic orchestra irta a zenejet. de amugy enis szeretnem egyszer megnezni
ja meg a körülményekről korábban váltottunk itt egy ilyet is, bár ezzel sajnos nem leszünk beljebb,
nincs szétkommunikálva a dolog az interneten, ami alapján kíváncsi leszek rá, hogy milyen többhurkos ívet fog leírni a világban, amíg végre megjelenik itthon is (hogyha egyáltalán bármikor, még az ember kihalása előtt): http://www.imdb.com/title/tt0902967/releaseinfo
tomanek wrote:
Már nincs pofám itt érdeklődni róla,
mert már a félinfónak is örültem, ill. azt is hiánypótlónak találtam,
szóval ha jól vettem ki, akkor a Forum Hungary (FH) hírlevelei alapján
jamamura szadakó bemásolgatta a fenti címre a FH tervezett megjelenéseit is (köszi!), de az engem érdeklő
The Crimson Wing / Karmazsin szárny / Les Ailes pourpres - Le mystère des flamants
(tanzániai flamingók életéről szóló film a Cinematic Orchestra zenéjével - imdb / neoplanete)
mindegyik listán _dátum nélkül_ szerepelt a február végi és március eleji, dátummal jelzett filmek között.
Van arra valakinek valami lövése, hogy ez mit jelenthet? Tervezhetik megjelentetni itthon? És ha igen, akkor mikor?
(Semmi infót nem találtam még róla (incl. FH oldala, imdb megjelenési dátumok és google),
bár az utóbbi napokban/hetekben már inkább csak legyintettem rá,
de gondoltam futok még egy érdeklődő kört, mielőtt önállóan beszerzem)
tomanek wrote:
nihilist wrote:
magyar hírlevélben tüntetik fel ezt a képlékeny megjelenést?
igazából csak annyit tudok róla, h az FH "megjelenési tervezetében" szerepelt, és többször is szerepelt a listán, de mindig csak dátum nélkül a februári és márciusi filmek között, és a hírlevelet csak egy másik dolog (az UIP vmilyen áprilisi bemutatója kapcsán) olvastam, bocs,
mindenesetre azért köszi
... csak az a gondom vele, hogy általában - oldschool fejként - eddig mozikban vagy tévében/dvd-n kivárva néztem filmeket (bár egyre többet streameken és videómegosztókon is), és nem biztos, hogy a torrentboltozást egy szarráhájpolt és mindenhol tolt, millió helyen visszaosztott, nulla gondolatot tartalmazó képregényes mesefilm helyett egy gyönyörű zenéjű és az élőhelyünk ill. bolygónk egy érdekes, a legtöbbek által soha az élet(ük)ben meg nem látogatott helyén élő szép és érdekes, valódi élőlényekről szóló, jóval kevesebbeket érdeklő és alig játszott francia - így számomra angol felirat nélkül nem túl érthető - természetfilm levadászásával kezdeném.

Profile  

PostPosted: 10:28, 25-09-2009 
souljah

:kidd: wrote:
District 9: persze itt is nagyobb a hype, mint a film, de scifi-akciónak nem rossz, 6.5/10

Miért? Tényleg érdekelne, miért gondolod túlértékeltnek. Persze semmi nagy újdonság, de meggyőző volt a frissessége és a mesterkéltség hiánya.

Profile  

PostPosted: 11:03, 25-09-2009 
original nuttah

frmn wrote:

Miért? Tényleg érdekelne, miért gondolod túlértékeltnek. Persze semmi nagy újdonság, de meggyőző volt a frissessége és a mesterkéltség hiánya.

sztem meg nagy film. óriási gegekkel.

Profile  

PostPosted: 11:04, 25-09-2009 
black hoe rec.

Megtekintettem a Drag Me To Hell-t. A fanyalgókat nem értem, valószínűnek tartom, hogy Sam Raimihez nem sok közük van.

És külön köszönet a magyar szavakért: "szajha" és "az urdug szálljon beléd" :villa:

Profile  

PostPosted: 11:08, 25-09-2009 
piper

nem tudom, lehet hülyeség, de ha valami túl sok embernek tetszik, divat lesz azért se szeretni :nemtom:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

PostPosted: 12:44, 25-09-2009 
souljah

hogi wrote:
frmn wrote:

sztem meg nagy film. óriási gegekkel.

Én a District 9-ra gondoltam...

Profile  

PostPosted: 13:00, 25-09-2009 
állat

frmn wrote:

Baromi jól indult, a CGI nagyon korrekt, az ötlet tök jó, de valahol a harmincadik perc után egyszerűen kifújt a film 'varázsa' - a gondolatébresztő sztoriból, a zseniálisan cinikus, rengeteg lehetőséget tartogató játékból maradt egy közepes sci-fi akció. Ez nem az akarja jelenteni, hogy csak áldokus felvezetés tetszett, de összességében csak egy becsületesen megcsinált scifi-akciónak találtam, sokkal felszínesebb, mint vártam.
Biztos, hogy meg fogom nézni még egyszer, én is kiváncsi vagyok, hogy változik e a véleményem vele kapcsolatban, de elsőre, mozi után, a kritikákat és az "év filmje" hozzászólásokat olvasva ezt gondolom.

Meg azt, hogy nézzétek meg (újra) a Children of Men-t, és a Starship Trooperst :)

Profile  

PostPosted: 13:14, 25-09-2009 
souljah

Roki wrote:
frmn wrote:

Baromi jól indult, a CGI nagyon korrekt, az ötlet tök jó, de valahol a harmincadik perc után egyszerűen kifújt a film 'varázsa' - a gondolatébresztő sztoriból, a zseniálisan cinikus, rengeteg lehetőséget tartogató játékból maradt egy közepes sci-fi akció. Ez nem az akarja jelenteni, hogy csak áldokus felvezetés tetszett, de összességében csak egy becsületesen megcsinált scifi-akciónak találtam, sokkal felszínesebb, mint vártam.
Biztos, hogy meg fogom nézni még egyszer, én is kiváncsi vagyok, hogy változik e a véleményem vele kapcsolatban, de elsőre, mozi után, a kritikákat és az "év filmje" hozzászólásokat olvasva ezt gondolom.

Meg azt, hogy nézzétek meg (újra) a Children of Men-t, és a Starship Trooperst :)

A Children of Ment pl. újranéztem, és sokkal jobban tetszett, mint elsőre (leszámítva a végét...) De visszatérve erre: azért finoman mindvégig ott volt a cinizmus,
ami átmegy erőszakba, párhuzamosan azzal, ahogy az embereknek végre lehetősége nyílik használni az idegen fegyvereket.
Az egész valahogy hitelesnek tűnt, valószínűleg a világ bármelyik kormánya hasonlóan reagált volna, ha teheti. A cél valószínűleg
csak részben volt egy apartheid allegória felépítése, ami persze sokkal messzebbre vihetett volna,
de ez a film mindvégig sci-finek indult. Azok közül pedig szerintem nagyon jó. (persze a ST is alapmű)

Profile  

PostPosted: 13:25, 25-09-2009 
állat

sollabong wrote:
nem tudom, lehet hülyeség, de ha valami túl sok embernek tetszik, divat lesz azért se szeretni :nemtom:

ja, tényleg hülyeség.
(ezen elmélet szerint utálnom kéne rengeteg - egyébként- nagy kedvencemet is, hiszen túl sokan szeretik)

Inkább csak azt gondolom, hogy manapság mintha csökkent volta az általános igényszint ezen a téren is.
Vegyük pl a fent emlegetett IB-t: TÉNYLEG nem rossz film, elsőre is tetszett, de már most látom, hogy hogy még "beérősen", sokadik újranézés, ill x év után után sem fogja kb semennyire sem megközelíteni -számomra- a kultikus Tarantino filmeket.
Igen, vannak hibátlan, tökéletes filmek, és vannak jó filmek - de hatalmas a távolság köztük.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 291  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]