ICR wrote:
bwana wrote:
errol tud esetleg vki vmit?
The Crimson Wing / Karmazsin szárny / Les Ailes pourpres - Le mystère des flamants
http://www.imdb.com/title/tt0902967/elore is koszi
en azt h disney es a the cinematic orchestra irta a zenejet. de amugy enis szeretnem egyszer megnezni
ja meg a körülményekről korábban váltottunk itt egy ilyet is, bár ezzel sajnos nem leszünk beljebb,
nincs szétkommunikálva a dolog az interneten, ami alapján kíváncsi leszek rá, hogy milyen többhurkos ívet fog leírni a világban, amíg végre megjelenik itthon is (hogyha egyáltalán bármikor, még az ember kihalása előtt):
http://www.imdb.com/title/tt0902967/releaseinfo tomanek wrote:
Már nincs pofám
itt érdeklődni róla,
mert már a félinfónak is örültem, ill. azt is hiánypótlónak találtam,
szóval ha jól vettem ki, akkor a Forum Hungary (FH) hírlevelei alapján
jamamura szadakó bemásolgatta a fenti címre a FH tervezett megjelenéseit is (köszi!), de az engem érdeklő
The Crimson Wing / Karmazsin szárny / Les Ailes pourpres - Le mystère des flamants (tanzániai flamingók életéről szóló film a
Cinematic Orchestra zenéjével -
imdb /
neoplanete)
mindegyik listán _dátum nélkül_ szerepelt a február végi és március eleji, dátummal jelzett filmek között.
Van arra valakinek valami lövése, hogy ez mit jelenthet? Tervezhetik megjelentetni itthon? És ha igen, akkor mikor?
(Semmi infót nem találtam még róla (incl. FH oldala, imdb megjelenési dátumok és google),
bár az utóbbi napokban/hetekben már inkább csak legyintettem rá,
de gondoltam futok még egy érdeklődő kört, mielőtt önállóan beszerzem)
tomanek wrote:
nihilist wrote:
magyar hírlevélben tüntetik fel ezt a képlékeny megjelenést?
igazából csak annyit tudok róla, h az FH "megjelenési tervezetében" szerepelt, és többször is szerepelt a listán, de mindig csak dátum nélkül a februári és márciusi filmek között, és a hírlevelet csak egy másik dolog (az UIP vmilyen áprilisi bemutatója kapcsán) olvastam, bocs,
mindenesetre azért köszi
... csak az a gondom vele, hogy általában - oldschool fejként - eddig mozikban vagy tévében/dvd-n kivárva néztem filmeket (bár egyre többet streameken és videómegosztókon is), és nem biztos, hogy a torrentboltozást egy szarráhájpolt és mindenhol tolt, millió helyen visszaosztott, nulla gondolatot tartalmazó képregényes mesefilm helyett egy gyönyörű zenéjű és az élőhelyünk ill. bolygónk egy érdekes, a legtöbbek által soha az élet(ük)ben meg nem látogatott helyén élő szép és érdekes, valódi élőlényekről szóló, jóval kevesebbeket érdeklő és alig játszott francia - így számomra angol felirat nélkül nem túl érthető - természetfilm levadászásával kezdeném.