4trax wrote:
De tényleg most ide csak olyan "letépi a töködet" hangzást lehet feltolni akkor?
nem ezt mondtam.
4trax wrote:
Itt van pl a sok szirszar magyar tucizene Jován,bárány akárki hát olyan siralmas az egész magyar zeneipar,hogy cseszheti az összes nagytudású hangmérnök (t.a.k)a munkáját meg hogy ilyen szarok mellé adják nevüket.Szólhat az akárhogy ha felejthető fos az egész. Én pl szivesebben hallgatok meg gyengébb minőséget de zeneileg értékeset mint profi hangzású sablont.
egyetértek.
4trax wrote:
Szóval inkább a szirszar dawok mint fényezett vasak szvsz.Ha meg valaki dellás cuccokon tolja akkor mit akar itt?
itt kitérnék, a vasak nem baromság és nem kell sok dellát elverni, hogy jó legyen a végeredmény, olcsón lehet bérelni is és felvenni is
hangositani is.
hidd el ha lottónyertes lennék se nem olvasnám ezt a fórumot, se nem irnék bele.
KSHM wrote:
Volko wrote:
a komoly kiadók meg odaadják egy hangmérnöknek és az csinál belöle olyan hangzást ami letépi a tököd.
nem tudom, de a 'komoly' kiadók sok esetben nem küldik sehova úgy adják ki ahogy megkapták.
értem, mégis a legtöbb kiadó pénzért masterelteti a zenéket, irj mondjuk peter kurtennak, kérdezd meg tőle, sok digilabel is mastereltet.
az, hogy mondjuk egyes producerek zenéjét nem kell az valszeg azért van mert megvan a kellő tudásuk is meg múltjuk hozzá.
a lényeg csak annyi az egészből, hogy sztem felesleges csámcsogni a mixdownon, aki összetesz olyant mint a Conclusion annak azt tanácsolom menjen tovább ennél.
bár mondhatnám, hogy még rakjon rá ezt meg tekergesse azt mert az én vájtfülem igényesebb és sterilebb hangokat akar hallani, de ez
meg igy nem lenne igaz.
de postolhat még ide zenét max tényleg hivok neki házhoz egy luvnyát aki jól leszivja ugyis csak azt akarja én látom.
amugy meg ableton tutorial mindenhol a neten, plusz faq, plusz cubase topik mindenhol stb.
ennyit az offról meg a mixdownokról.
már most látom ahogy torzul a fejetek
akinek van kedve még és belekötne akár valamelyik névelőbe amit leirtam bátran tegye, garantáltan válasz nélkül marad.
illetve:
http://joecartoon.atom.com/cartoons/406-the_giftno Isten áldjon mindenkit!