i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:00, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03:46, 15-08-2001 

Naszóval, hm.
Visszaolvasván tegnapi irományom, heves indulatot vélek felfedezni levelemben, mely reám nem jellemző. Feldühítettek a fejlemények. Állítólag így lehet jó cikkeket írni. (Kossuth is izomból írta a vezércikkeit!)
Valdi: ilyen választ vártam, a szitkot visszaszívom (Ne menj a 'csába, maradj velünk!), tudod, nem is úgy gondoltam, izé, akarommondani. Életben tényleg nem vagyok olyan odamondós, bár öntudatos (és jó fej).
Kőkeményen sarkítottam, túloztam, ez is igaz, de azért van benne, ti-di-ti-ti, van benne valami.
Észrevételeim a következők. 'valdi ügyesen kitér a sár elől'. Naja. Profimód.
Fields of Joy: 'megegyeztünk'? Mármint a Blade és az ipc? Kérdésem csak annyi, egészséges-é a kritika, mint olyan ilyetén megalázása? Az már nem kritika, már megbocsátasz.

Állítólag a Zoli - és ezt sose felejtsük hozzá tenni - önmagához képest nagyon nagy szettet nyomott a Kotta Fesztiválon, de ezt csak a jelenlevők észlelték, az ipc-sek nem. Apró-cseprő dolgok ezek, hasogatva van a szőrszál, de sokszor történt már hasonló málőr.

"ezt a boronalast a minap volt alkalmam tapasztalni
És ezt a Jail=drog témát is jó lenne ejteni
- megint ugy erzem, hogy a forumot kevered ossze az ipcvel."
A Karcsi féle kultúrált (irónia, ti.) boronálás is e téma szüleménye. Ezt Te, Valdi, jól tudod.

"- ha a kareszek fasza csavok, mert partisorozatot inditanak, akkor a blade miert szemet banda, mert klubot csinal?" Ügyes. Nagyon. Igaz is tán. Én nem mondtam szemétnek őket, jól csinálják, amit csinálnak. Komolyan. És ezért megérdemlik, hogy lenézzenek mindenkit. Mert ezt teszik. A Karcsinak nem mertem még elmondani, de én már hozzájuk imátkozom lefekvés előtt. (Athos, a Fiú és a Szentlélek- azért ez jó poén, de tényleg! Poén, ne szívd mellre!)
Valaki kérdezi: miért csak a Jail panaszkodik reájuk? Pont a Fields of Joy-on volt szerencsém a 'D'n'B-krémmel találkozni és beszégetni. Túlzás lenne azt állítani, hogy én vagyok az egyetlen, akinek ezek feltűnnek, de kifejtheti-é a véleményét egy magyar valaki (dj, producer, újságíró akárki) akkor, amikor a legjobb lemezbolt az övék, nagyobbnál nagyobb neveket hoznak el és csak őtőlük lehet beszerezni dubplate-et? Öngyilkosság lenne. Érdekbarátságok ezek, látom. Mosolygunk, kezet rázunk, majd fikázunk, ha elfordult. Jobb ezt kivülről szemlélni, amondó vagyok. (A FOJ-on megesett, hogy 2 ember nekem fikázta a másikat, majd mosolyogva borultak egymás nyakába. Ilyen nincs, gondoltam.)
Ha valakik, akkor Ti, ipc-sek feltehettétek volna a kérdést a Bladerunnaz DJ-inek, miért bojkottálják (azt teszik) a klubot 1 éve, miért követelik meg az Ozontól, hogy a csordaszellem nevében ő se játszon, és miért követelik meg a Balék (akiket szakmailag csodálok, mint említettem), hogy ha játszanak a 60 Hz-ben, a Zolika ne legyen a stúdióban. (mer olyan büdös...) Ezen biztos csak én filózom. Tátott szájjal néztétek az egész dolog elfajulását.
"Sem patetikus, sem teátrális nem szeretnék lenni, de legyen már béke."
"tudtommal a Bladerunnaz tagjai sem apácák e téren (és még finom voltam)."
Ez kicsit olyan sarkítás - két teljesen különböző mondatrész egymáshoz illesztése -melyhöz nem fűznék kommentárt. Nem akarsz a Happy End Kft-nél dolgozni? Hasznodat vennék. hehe (poénozok csak, na)
Nemtomki: Miért is 'vágtam fel' a kommunikációs (ELTE történelemre köllött volna inkább menni, a fenébe is) tanulmányaimmal ? Csak érzékeltetni óhajtottam, hogy tán konyítok valamit a cikkek értelmezéséhez, nem a levegőbe beszélek. Ha az illető tudná, hogy gazdasági szakon is vagyok, biztos megpukkadna.(Fúúú, biztos tök okos lehet...)
Ha már egy ember egyetért a cikkemmel (van, mondta), akkor jó. Imádok kisebbségben lenni, lételemem.
'Megtalálósdi': hallottam már olyanról hogy VALAKIK (hm...) beszóltak-fenyegettek az őket ért kritikára reagálva, az illető azóta nem is igen ír az ipc-re. (Beszari csibész!) Erről ennyit.

Nem akarok én az ipc Del Medico Imréje lenni (értsd: mint egy rétisas, körözök felette és ha hibázik, lecsapok), csak kifejtettem saját véleményem. Nem a Jailhouse-ét, az enyImet. Nem tetszik? Vanezígy.
Summa summarum nyers kritikámmal igyekeztem csupán jelezni, hogy az ipc, mint monopol (a Freee-t a kutya sem veszi) sajtóorgánuma a magyar piacnak, jobb, ha mindinkább odafigyel, miket, hogyan publikál.

A munkához (több) sok sikert! (A halál 50 órája, Telly Savalas megvan? Amikor mosolyogva azt mondja: Dögölj meg! - Az haláli!)

Peace! Unity! Love! And Having Fun!

PzB aka Pioker Zoltán Bence aka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:21, 15-08-2001 
impulsecreator.hu

komoly ami itt megy sracok...

csak egy kerdes:

'Megtalálósdi': hallottam már olyanról hogy VALAKIK (hm...) beszóltak-fenyegettek az őket ért kritikára reagálva, az illető azóta nem is igen ír az ipc-re. (Beszari csibész!) Erről ennyit.

ezt ki tudnad fejteni bovebben? marhara erdekelne!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:28, 15-08-2001 
ujonc

"Apró-cseprő dolgok ezek, hasogatva van a szőrszál, de sokszor történt már hasonló málőr. "
akkor megis miert irsz hatalmas fikazasokrol?

"'megegyeztünk'? Mármint a Blade és az ipc?'

mi, akik irtuk a cikket, tudod. igy se irtunk sok jot rola, te megis szivod a fogad hogy nem dongoltuk a foldbe a bulit.

'Nemtomki: Miért is 'vágtam fel' a kommunikációs tanulmányaimmal ? Csak érzékeltetni óhajtottam, hogy tán konyítok valamit a cikkek értelmezéséhez, nem a levegőbe beszélek. Ha az illető tudná, hogy gazdasági szakon is vagyok, biztos megpukkadna.(Fúúú, biztos tök okos lehet...) '

jo, hat erted, hallottal mar barmelyikunktol ilyeneket, hogy 'diplomam van, en mar csak tudom', vagy 'kommunikaciora jarok, mer az megy bazmeg'?
megmondoembernek hivjak az ilyet. nem csinalja, de mindenkinel jobban tudja.

just laughin' out loud, don't take it too seriously

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:25, 15-08-2001 
poszthumusz

Muszaj volt pont az en forumomban benne lennie enek a kis osszecsapasotoknak???
Mi lenne ha azt csinalnatok amire elhivattatok magatokat es a masikat hagynatok hogy az is csinalja ugyanazt es nem kell se kritizalni se dicserni csak csinalni a `dolgotokat` meg ezekhez a dolgokhoz nekunk semmi kozunk es nem dobja fel a hangulatunkat ugyhogy lehkozelebb ha lehet lecci emilben!Kosz!
JHC kru kiraly partikat szervez NS-okat is beleertve!KINCS*:Nem lehet mindenki olyan `normalis` mint te meg a haverjaid!De faszom kit erdekel ez az egesz 1altalan?
Yo hangulatu szinvonalas partikra akarok jarni es ezt a JHC-tol eddig szinte mindig megkaptam es ha voltak problemak azt is tul lehetett elni.Tudakozodni akarok az elektronikus zene hireirol es magyar zenekbe is bele hallgatni meg hasonszoruekkel `forumozgatni`!Ezt pedig az IPC biztositja nekem!Mind2re szukseg van ugyhogy hagyjatok 1mast a picsaba beken es csinaljatok amit csinaltok mert jol csinaljatok!
Ha meg problemaitok vannak intezzetek el 1mas kozt!Lehet hogy kicsit ertelmetlen volt a hozzaszolas de ma meg nem aludtam semmit es reggel fel kilenc van asszem ugyhogy ezt v1etek figyelembe!
RESPECT TO JHC&IPC!
Ya es NS12-n engem a Mauwrisse megfaggatott a diktafonjaval es azt mondta lesz a he says she says-ben,de csak a fenykep jott le.Pedig kivancsi vagyok mit mondtam!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 15-08-2001 
tactile

O & O konspiracios teoriajahoz csak a kovetkezot ajanlom:

HUNGARIAN DUBPLATE CUTTING SUCKS ASS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 15-08-2001 

Szevasz Bence!Be kell valljam nem igazán kedvelem ha valaki rám hivatkozik olyan dolgokban amiről nemhiszem, hogy túl sokat tud,már csak azért sem mert személy szerint engem meg sem kerdezett/bár tudom ez nem számít, mert valószínüleg te jobban tudod, hogy mit kéne tennem, meg hogy mi a jo nekem/.Bár én csak egy megjátszós, állszerény műintellektuel vagyok, aki nem jár
két főiskolára, de még egyre sem, azert ha nem haragszol én is megosztanám veled és a kedves barátaiddal az én véleményem arról, hogy miért is BOJKOTTÁLOM-JUK az általad oly
nagyratartott/Igy remélem eléggé gőgős a hangvétel./
Egyszer volt,hol nem volt egy Jailhouse rock
nevű szórakozóhely.A tulaj a legmesszemenőkig szimpatikus ember.
Megismerkedtünk,álmokat szövögettünk/csöp-csöp/, tervezgttünk, haverkodtunk, buliztunk.
Ő a lehetőséget, én a lemezeimet adtuk a dologba.
És egy idő után jött az-az átkozott pédzzzzzz.
Én nem szándékoztam a nagyérdemű csettttezzzős társasággal megosztani a szarságokat, mer ha bajom van valakivel akó annak a szemébe mondom, étted teeee.
A magánéletedet, meg személyes ellentéteidet
meg tán csak nem így kéne megoldanod, mert
ha te olyan kúrvara intelllligencs vagy me főiskolára járol, akor megtanúlhattad volna,
hogy a dolgoknak amikről véleményt alkoccc
érdemes utána járni, mert igy ha betámadsz,
lejáratsz embereket, akkor az ellenérzéseket vált ki az érintettekből.
Én tisztelem az olyanokat mint te/tudod hogy miért remélem/, de most baszott nagyot csalódtam benned is.
Kikérem magamnak azt,hogy mint egy droid,mennék vakon bárki után.
A BLADERUNNAZ LÉTREJÖTTE ÓTA CSINÁLOM, ÉS BENNE VAGYOK.
Ha az gáz, hogy kitartok olyanok mellett akik
több éve a barátaim, és igyekszünk egymás
érdekeit szem előtt tartani, akkor tényleg szar
alak vagyok.
Amit te itt összehordtál/nem tudok máshogy fogalmazni,nem is akarok/ egy faszság.
A másik dolog, hogy talán azt hiszed, számít az hogy te az ügyeletes igazság bajnokának
hiszed magad, és közben olyan dolgokról írsz
tényszerűen véleményt amiket maximum egy oldalról hallasz.
Na mindegy , jó szarakodást,szarrágást,fröcsögést,foskodást,röfögést.
Ajánlom figyelmetekba BOBAKROM FIKA című számát.
JÓ SZÓRAKOZÁST TÖBBET ÍGÉREM NEM JÖVÖK, mer bojkottállak tikteket is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 15-08-2001 
ujonc

ozon, remelem az ipct ezert nem bojkottalod:)
amugy egyetertek, de most mar le lehetne loni ezt a topicot, mer csak egyre jobban felbasz (es ahogy latom nem csak engem:>)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 15-08-2001 
original nuttah

de ne töröljétek má holnapig! kiváncsi vagyok a válaszra! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 15-08-2001 
son of nitrous

Szerintem eddig nem volt fröcsögés she...
Talán a legkultúráltabb hangnemben folyó vita az ipc-n eddig... ez mondjuk gáz... Na mindegy...
Az én véleményemet a dologról nem írom most ide, mert offtopic... csak annyi, h nem azt veszitek le Bence hozzászólásaiból, amit kellene. Még Ozon sem, de ezt vele megbeszéltem már :-) Amúgy egy csomó csomó csomó dologban igaza van (nem mindenben... akármilyen hihhhhetetlen.... én így gondolom....)
inkább onná teszem egy két infóval...
Szóval a buliról mondhatjuk hogy speciális lesz, ugyanis a Dj-k átkerültek máshova, (majdmeglátjátok) és a bulin, a 40000wattos hangcucc mellé, még dupla annyi Subláda lesz bepakolva mint múltkor... :-))))) Szerintem szarul fog szólni ;-) Amúgymeg mindenkinek jó bulizást, és csodák csodája mindenkit szeretettel várunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:34, 16-08-2001 
allnightbreakz

Én csak a partihoz anyit tennék hozzá hogy megbizható forrásból tudom hogy Palotai nem jáccik! Bár amugysem hinném hogy győr és home között ingázna 1et de mind1. Szal ha valaki tuggya akkor erősitse vagy cáfloja meg a hirt!
tenx

:ja amugy a hiszez siszez sztem tök vicces szal tudok rajta röhögni tök mind1 hol készitik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:24, 16-08-2001 

Először a legfontosabb: Felelet a Mondolatra, Ozonnak.
Leszögezném, alapvetően az ipc kritikájáról szólt volna a hozzászólásom, ez kicsit elferdült. Tudom, ehhöz jómagam is hozzájárultam, de ha általánosságban beszélek, abba kötöttek volna bele. Kár, Zoli, hogy személyed elleni támadásnak vetted, nem állt szándékomban, a köztünk levő viszony erre nem adott volna okot. Remélem, e viszony nem romlik le emiatt, bár tán átalakul. Megint csak sugallni szerettem volna valamit, azt, hogy valami bűzlik Dániában.
Hááát, nagylevegő, elkezdem.
"megjátszós, állszerény műintellektuel vagyok, aki nem jár
két főiskolára"
Nem tudom erre miért tér ki mindenki. Mint kifejtettem, a legnagyobb emberi gyarlóságok közé sorolom más emberek lenézését. Rengeteg otthon művelődött (nem suliban) embert ismerek, akiket 3x értelmesebbnek tartok magamnál. (Egyébként igazán ezt értékelem.) Nem a főiskolától lesz valaki okos (bölcs), ezt lemérhetem az iskolámban, ahol lepukkant egy társaság jött össze (tiszt. kiv.). Büszke lehet-é egy ember a Kodolányira? (Köztudottan Mo. egyik leggyengébb főiskolája.) Azért vagyok főiskolás, mert a papám levágná a jade-rudamat, ha nem tenném (túloztam). Amúgy is konformista csávó lennék, aki pláne szereti is a szüleit, ezért jár oda.
"átkozott pédzzzzzz." Az érvet elfogadom, a Karcsi nekem is néha elfelejtett fizetni, professzionálisan veri a garast a fogához, de nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy egy ilyen klub vitele nem éppen aranybánya. Én mindig így mérlegeltem, ha fizetésről volt szó. Ja, és ezért is járok főiskolára, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe ne kerüljek soha. Nem EBBŐL akarok megélni, ez nekem csak a hobbim. Ha még tejel is, az jó. Pénz miatt nem jó elveszteni még haverokat sem. (Materialism suck, höhö, chicks cool.)
Valahol megértem, hogy nem nagy élvezet az egyre 'tojáshéjasodó' (értsd: fiatalodó) Jail-közönségnek játszani, de inkább otthon ültök és ultiztok? Azért mert netán a Karesz 3x 2474 forint tíz fillérrel kevesebbet fizetett nektek? Szerintem sem Te (elnézést az intimitásért), sem én nem vagyunk abban az anyagi helyzetben, hogy nagy érvágás lenne ez nekünk. 1 maxi ára mai áron. Ezt az indokot Te sem gondolhatod komolyan. Gyűlölök pénzről beszélni, nem vagyok én zsidó, (bár filoszemita ezerrel; Ehjeh aser ehjeh! Egyetlen héber mondatom! szadeszra kérem szavazni szíveskedjenek!), ezért ejtem a témát.
"A magánéletedet, meg személyes ellentéteidet
meg tán csak nem így kéne megoldanod"
Cherchez la femme! Értem a célzást, de sajnos az illető is az elmondhatója, hogy ezen ántipátia már régebbre gyökereztethető. Tudod, drogellenes vagyok. A felhasználókat még tolerálom (fúúú, néha nagyon nehéz; sajnos az emberek, akikkel annak idején szídtuk őket, immáron közéjük sorolhatók). Érted a célzást, avagy magyarázzam még? Fogalmazzunk így: mások az értékrendjeink. Ha az illető is inkább ott találja a boldogságot, az istenek látják lelkét. De ez egy lezárt akta, nem is értem... Amúgy már csak e kapcsolat révén eleget tudtam meg róluk, hogy ne legyen kedvem még a közelükbe se férkőzni. Leszögezném, hogy ennek ellenére nincs szerepem abban, hogy e dolog idáig fajult. Sőt szorgalmazója vagyok a békülésnek (mondanék békepipát, de..), bár gyanítom későn.
"lejáratsz embereket, akkor az ellenérzéseket vált ki az érintettekből."
Volt egy véleményem, kifejtettem. Lehet rá replikázni, egészségesen polemizálni (chat-szinten korlátoltan). Állok elibe. (Bár már most szólok, most min. hétfőig nem netezek. Ízekre szedhettek.) Sőt szorgalmaznék egy d'n'b találkozót minden partiszervező brigád részvételével, ahol mindenki kifejthetné álláspontját. Egyenlő felekként (a politikában ezt neveznék tán kerekasztal-tárgyalásnak) üljön le a Tilos, a Bladerunnaz, a Jailhouse (én nem, persze), a Realistic Crew, stb. Idealizmus lenne? És kibeszélni a szart a dobálás helyett. Érdekeket egyeztetni. Mondjuk így: a mo-i d'n'b-ét. Nem akarok én prófétaként tetszelegni, csak feldobtam. (úgy érzem magam, mint Churchill a híres asszem zürich-i beszéde után, tod, közös Eu, stb)
"Kikérem magamnak azt,hogy mint egy droid,mennék vakon bárki után.
A BLADERUNNAZ LÉTREJÖTTE ÓTA CSINÁLOM, ÉS BENNE VAGYOK."
Bocsánat Zoli, de Te magad írtad le ugyanazt, amit én írtam a csordaszellemről. Mert aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére. Nekem ezt jelenti e két mondat. (Mániákus individualista vagyok, szerencsére a Jailhouse Collective-nek semmilyen ezirányú kötelelességgel nem kell adóznom.)
"tényszerűen véleményt amiket maximum egy oldalról hallasz"
Fentebb említett "belső informátorom"-on kívűl nem egy ember látott és lát el engem információval. Mindenki hozzám jön, ha panaszkodni kell a BR-zal kapcsolatban, mert azt hiszik, hogy engem érdekel a fent idézett ok folytán (ha tudnák, mennyire fosok az egészre), meg mert én olyan megbízható alak vagyok (I'm said to be...).
"ügyeletes igazság bajnokának
hiszed magad"
Jól hangzik, tetszik, megveszem! One Man Army, The Superhero! Ha mindenki reám szavaz, akkor vállalom (bár "A királyra nem is szavaznak!",thanx to Monty P.).
"Na mindegy"
Azért ez durva volt, ez fájt. Lekezeltél, mélyen megsértettél! Ezek a szavak kitéptek valamit a szívemből, mely sérülés örök! Párbajra hívlak! Jöhettek többen is. Péntek dél a Nagy Tölgynél!
Ugyan már, Zoli!

Mások:
"EZ NEM A STORY MAGAZIN"
Valóban? Akkor itt nincs is horoszkóp? Bazzeg...

"mer csak egyre jobban felbasz (es ahogy latom nem csak engem:>)"
Én is ezért írtam anno. A d'n'b helyzet 'egyre jobban felbasz'.

"(homeless & kru) fogja fel amit itt lat"
Felfogtam, gatyát cseréltem, aztán feleltem. Egyébként 'kru' nincs, itten a kutyám nem beszél (viszont gyönyörű).

"de ne töröljétek má holnapig! kiváncsi vagyok a válaszra! :)"
Önkritikát gyakorlok: mint szarra a legyek! hehe

"csak ha a frocsoges tovabb folytatodik."
Remélem, nem fröcsögtem sokat.

"rtl klub talk-show-fight-style "
Médiaszakoshoz méltatlanul 1 éve nem nézek TV-t. Előtte a TV3 (azok a híradók...) és a Duna TV játszott. (Kill Jerry Springer!) De ez tökmindegy.

"mondjuk most lehet hogy megutálta :("
Ha ez így van... Bár írásai alapján Valdi eszesebb annál. (Mégegyszer scusi a kirohabásért)'

'Nem lehet mindenki olyan `normalis` mint te meg a haverjaid'
Zárójelben: az ő életvitelük sem az én stílusom, de ezt ők tudják. Szeretek a nappal együtt ébredni. Tehát ha levesszük a 'meg a haverjaid'-at, a mondat tökéletesen megállja a helyét.

"akkor megis miert irsz hatalmas fikazasokrol?"
Sok kicsi...

"nem dongoltuk a foldbe a bulit. "
Nem vártam, de reálisabb kritikát szerettem volna. A fórumon úgyis ízekre szették.

"nem csinalja"
Ez az, ami tényleg feldühített, édes kisfiam, kislányom. Tanulmányaim részeként kedvenc internetes politikai újságomnál volt szerencsém beleszagolni a média világába, sőt, cum laude tevékenykedtem ottan. Ennek eredményeit szívesen átküldeném e-mailben, de nincs kedvem. Dolgozgattam még egy regionális lapnál is, de arra kevésbé vagyok büszke.

"ezt ki tudnad fejteni bovebben?"
Sajnos, nem. E téma nem chatbe való. A dolog megtörtént. A genitáliám teszem reá.

"don't take it too seriously"
Az egész mottója is lehetne. Te se, Zoli!

"Perpatvart okoztam? Kérek vattacukrot!" (Evetke)
Peace. Free Tibet! Free Mandela!
("Mert a humor a menekvés...")

PzB aka The Man You'd Been Waiting For!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:37, 16-08-2001 
ujonc

homeless: akkor tovabbi kellemes cum laude ujsagirast es sok sikert a tanulasban!
en kivontam magam a forumos forgalombol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:41, 16-08-2001 
ujonc

jo, es utoljara ezen meg gondolkodj el.

'Ha a Zoli jól játszik, említésre sem érdemes, ha rosszul, akkor 7-kolumnás vezércikk. '

'"akkor megis miert irsz hatalmas fikazasokrol?"
Sok kicsi... '

akkor most 7 kolumnas vezercikk, vagy sok kicsi fikazas? vagy mindketto?
imadom a hatarozott embereket

tenyleg vegleg vege. szaradjon le a kezem ha meg egyszer ideirok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:17, 16-08-2001 
impulsecreator.hu

hehh, latom marci te is felbasztad az agyad, ahogy hazaertel.. ah, inkabb alszom enis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:34, 16-08-2001 
poszthumusz

O&O azt hogy te meg a haverjaid nem is neked irtam hanem KINCS*-nek!Veled szemely szerint nem is foglalkoztam az irasomban.

`nem nagy élvezet az egyre 'tojáshéjasodó' (értsd: fiatalodó) Jail-közönségnek játszani`
-ha mar nem elvezet a kozonsegnek jatszani,akkor sztem mar tenyleg komoly a baj es akkor jobb ha a foiskoladdal keresel 1 yo szakmat a djskedest meg hagyod a picsaba.
Nem a te dolgod hogy megiteld a kozonseget hanem pont forditva!
Sztem az egesz `vita` amit a FORUMOMBAN rendeztel csak szarkavaras.
Szethuzassal nem ertek el semmit.
Es amiket irsz ide kurvara nem biztos,hogy barkire tartoznak es csak megosztjak a `nepet`.Erre pedig kurvara nincs szukseg.Intezzetek el 1mas kozt javaslom ujra!
Sok sikert JHC-nak mara!!!
Utalom hogy ki kell hagynom ezt a partit!!!
Mikor lesz XIV.?
Amugy ez az egsz faszsag off topic!!!Ugyhogy abbahagyni vagy folytatni masik topikban!
Felreertesek elkerulese vegett nem okoskodni akartam ezzel az irassal csak megkerni hogy ezt ne itt ne nekunk!Kosz!
PEACE!
Peace 2 blz crew,jhc&ipc crew!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:49, 16-08-2001 
droid

ezt ide kopizom, mert úgy elveszett a sok írásban és ez a lényeg, nem?:)
"inkább onná teszem egy két infóval...
Szóval a buliról mondhatjuk hogy speciális lesz, ugyanis a Dj-k átkerültek máshova, (majdmeglátjátok) és a bulin, a 40000wattos hangcucc mellé, még dupla annyi Subláda lesz bepakolva mint múltkor... :-))))) Szerintem szarul fog szólni ;-) Amúgymeg mindenkinek jó bulizást, és csodák csodája mindenkit szeretettel várunk. "

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:53, 16-08-2001 
droid

Wáwáwá :

"Szóval a buliról mondhatjuk hogy speciális lesz, ugyanis a Dj-k átkerültek máshova, (majdmeglátjátok) és a bulin, a 40000wattos hangcucc mellé, még dupla annyi Subláda lesz bepakolva mint múltkor... :-))))) Szerintem szarul fog szólni ;-) "

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:54, 16-08-2001 
droid

LW : ugyan úgy jár az agyunk ...

All : bocs ;)

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:54, 16-08-2001 
droid

Szafi:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:55, 16-08-2001 
droid

Szafi: nem baj ez nem off:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]