teknikolor wrote:
azt hiszem értelek
de fene tudja, hogy igazad van e. én már évekkel ezelött szarrá untam pl a pulse-t, de sosem fogom elfelejteni milyen volt először hallani, másodszor, harmadszor, milyen volt mikor megvolt végre nekem is... stb. de nem hiszem hogy sok minden változna ha újra hallanám egy buliban a 4days-re keverve, aztán meg egy snapshot mondjuk.
igazából nem tudom mit értesz te ebben a szövegkörnyezetben torz alatt, úgyhogy megyek is.
bocs a kis közjátékért : >
szerk. megértettem közben, és azt hiszem igazad lehet.
semmi gond, dnbeke
teny, hogy az elso emlekeket a pulse-al, 4days-zel, stb-vel kapcsolatban nem lehet megmasitani, viszont ha ezekre az 'agyonidealizalt' elmenyekre rarakodnak ujabb, mar kevesbe fenyes es nagyszeru emlekek az evek soran, az osszkep torzul - hiszen mikor bevillan _az a legendas buli_ mondjuk a 4days hallatan, bevillanhat az a kevesbe jol sikerult party is, amire nagy elvarasokkal indult az ember egyet nosztalgiazni, majd bosszankodva jott haza, mert mondjuk egy ikszelo tinedzser kekre ugralta a labat, vagy nem ugy hatott az eki, mint tiz eve, stb
(mondjuk ez a problemakor talan mar tulsagosan egyenfuggo ahhoz, hogy itt beszeljunk rola)
masreszt szerintem nehez hitelesen visszaadni (ha ez egyaltalan cel az ilyen bulik soran) azt, hogy zeneileg mirol szoltak a regi partik
konnyebb hozzanyulni a biztonsagi slagerekhez, amiket azota sem felejtett el a kozonseg, mint 'kiserletezni' azokkal a darabokkal, amik anno teljesen jok voltak, csak valamiert nem lettek idotlen slagerek
es meg arrol nem is beszeltunk, hogy mennyire jo/rossz egesz estes, szigoruan oldschool (vagy barmilyen mas alstilusu) bulit csinalni, es mennyivel lenne jobb/rosszabb vegyiteni azokat mas alstilusokkal, uj zenekkel, stb