KSHM wrote:
ne haragudj meg, de nem tudom szerintem elég 'semmilyen' zene lett, miért nem próbálsz még más hangokat beletenni ? beleraknál még 2 - 3 szintit vagy akármit és sokkal jobb lenne, plusz a dob is kicsit vontatott.
remélem nincs harag

Üdv! Egyátalán nincs harag! Pozitív-negatív kritika egyaránt lehet jó, szóval tényleg nyugi, nincs harag. Köszönöm, hogy véleményezted. Belevetem magam újra és kreatívkodom, aztán a végeredményt pedig majd meglátjuk!
Egyébként pedig egy kicsit tartok attól, hogyha teszek még bele hangokat, akkor már túl sok lesz és akkor azért lesz 'szar'. De majd meglátjuk. Kössz mégegyszer!
Volko wrote:
szerintem nem lenne ez rossz zene, hangzással nagyon nincsen baj, a sztereot azt oszd el valahogy ugy, hogy a dobokat balanszirozd, mert
jobboldalt bassza a fülem a felütés a balban meg a bass robban be. (meg tán picit eq-zzad de igy sem oly vészes)
plusz ne ragaszkodj ehhez az ucitáci dobképlethez, semmi nemis kéne ebbe más már csak sztem törd rommá a dobot.
mármint érted, ilyen asszimetrik style-ba, dzsungeles amugy is az egész.
bejön mert a Source Direct-re emlékeztet amugy az atmoszférája csak az ucitácival lebutitod az amugy egész jó bass témát meg
samplingeket.
meghallgattam több muzsikád és tényleg jótanács: törd meg a dobokat, haggyad az ucitácit
dob-téma-váltásokat orrba-szájba.

Köszönöm Volko Mester

! Igen gondoltam a dobokra, hogy valami 'VIP-ben' szénné töröm, betegebbé alakítom. Többszöri visszahallgatás után nekem is feltűnik a balansz és az eq-is, bár az utóbbit én úgy éreztem, hogy rendben van, de mint mondtam még nincs teljesen kész

. Még a mászter hátra van.
Köszönöm mégegyszer a véleményeket. Több fül még többet hall és így legalább tudom, hogy mi az amin még dolgoznom kell. Most sajna nincs időm neki ülni, majd talán a hétvégén tehát sztem update legkorábban hétfő, avagy kedd.
Addig is ha bárkinek, bármilyen jellegü véleménye van, akkor csak bátran!
Köszönet!