i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:30, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2010/01 TAVARISH - System Unstable
PostPosted: 01:36, 10-01-2010 
droid

Üdv!
Sokáig csendben voltam, most hangot adok magamról, íme:

Enjoy!
Még nincs teljesen kész, de a véleményeket szivesen fogadom.
Köszönet!
download
Ha mégsem működne a soundcloud:
itt hallható

Profile  

Post subject: Re: 2010/01 TAVARISH - System Unstable
PostPosted: 21:35, 11-01-2010 
partiarc

Elég szépen szól bár a basszusokkal hadilábon állsz.A főtéma ugyan lendületes de 2 perc után baromi unalmas és a stílusod számomra befogadhatatlan.Olyan mintha valami breakstep re tolnál rá dnb-t de hát te tudod.Melóztál vele de amint látod ez a szürealizmus várat még értő fülekre.

Profile  

PostPosted: 00:06, 12-01-2010 
droid

4trax wrote:
Elég szépen szól bár a basszusokkal hadilábon állsz.A főtéma ugyan lendületes de 2 perc után baromi unalmas és a stílusod számomra befogadhatatlan.Olyan mintha valami breakstep re tolnál rá dnb-t de hát te tudod.Melóztál vele de amint látod ez a szürealizmus várat még értő fülekre.

...igen van még mit fejlődnöm, ez tisztán látszik. Sajnálom, hogy számodra "befogadhatatlan", de ez van, elfogadom és köszönöm a véleményt, kritikát. Igyekszem életet vinni a zenébe ("bocs" ha esetleg félre értelmeztem a véleményt) és akkor talán elnyeri majd a tetszésed vagy bárkinek a tetszését.
Várom a további véleményeket, ha valaki úgy gondolja, hogy azt megossza velünk/velem.
Köszönöm.

Profile  

PostPosted: 01:28, 12-01-2010 
original nuttah

ne haragudj meg, de nem tudom szerintem elég 'semmilyen' zene lett, miért nem próbálsz még más hangokat beletenni ? beleraknál még 2 - 3 szintit vagy akármit és sokkal jobb lenne, plusz a dob is kicsit vontatott.
remélem nincs harag :)

Profile  

PostPosted: 15:06, 12-01-2010 
droid

szerintem nem lenne ez rossz zene, hangzással nagyon nincsen baj, a sztereot azt oszd el valahogy ugy, hogy a dobokat balanszirozd, mert
jobboldalt bassza a fülem a felütés a balban meg a bass robban be. (meg tán picit eq-zzad de igy sem oly vészes)
plusz ne ragaszkodj ehhez az ucitáci dobképlethez, semmi nemis kéne ebbe más már csak sztem törd rommá a dobot.
mármint érted, ilyen asszimetrik style-ba, dzsungeles amugy is az egész.
bejön mert a Source Direct-re emlékeztet amugy az atmoszférája csak az ucitácival lebutitod az amugy egész jó bass témát meg
samplingeket.
meghallgattam több muzsikád és tényleg jótanács: törd meg a dobokat, haggyad az ucitácit :wink:
dob-téma-váltásokat orrba-szájba. :villa:

Profile  

PostPosted: 15:10, 12-01-2010 
droid

ilyesmire gondolok:

Profile  

PostPosted: 00:57, 14-01-2010 
droid

KSHM wrote:
ne haragudj meg, de nem tudom szerintem elég 'semmilyen' zene lett, miért nem próbálsz még más hangokat beletenni ? beleraknál még 2 - 3 szintit vagy akármit és sokkal jobb lenne, plusz a dob is kicsit vontatott.
remélem nincs harag :)
Üdv! Egyátalán nincs harag! Pozitív-negatív kritika egyaránt lehet jó, szóval tényleg nyugi, nincs harag. Köszönöm, hogy véleményezted. Belevetem magam újra és kreatívkodom, aztán a végeredményt pedig majd meglátjuk!
Egyébként pedig egy kicsit tartok attól, hogyha teszek még bele hangokat, akkor már túl sok lesz és akkor azért lesz 'szar'. De majd meglátjuk. Kössz mégegyszer!
Volko wrote:
szerintem nem lenne ez rossz zene, hangzással nagyon nincsen baj, a sztereot azt oszd el valahogy ugy, hogy a dobokat balanszirozd, mert
jobboldalt bassza a fülem a felütés a balban meg a bass robban be. (meg tán picit eq-zzad de igy sem oly vészes)
plusz ne ragaszkodj ehhez az ucitáci dobképlethez, semmi nemis kéne ebbe más már csak sztem törd rommá a dobot.
mármint érted, ilyen asszimetrik style-ba, dzsungeles amugy is az egész.
bejön mert a Source Direct-re emlékeztet amugy az atmoszférája csak az ucitácival lebutitod az amugy egész jó bass témát meg
samplingeket.
meghallgattam több muzsikád és tényleg jótanács: törd meg a dobokat, haggyad az ucitácit :wink:
dob-téma-váltásokat orrba-szájba. :villa:
Köszönöm Volko Mester :) ! Igen gondoltam a dobokra, hogy valami 'VIP-ben' szénné töröm, betegebbé alakítom. Többszöri visszahallgatás után nekem is feltűnik a balansz és az eq-is, bár az utóbbit én úgy éreztem, hogy rendben van, de mint mondtam még nincs teljesen kész :) . Még a mászter hátra van.
Köszönöm mégegyszer a véleményeket. Több fül még többet hall és így legalább tudom, hogy mi az amin még dolgoznom kell. Most sajna nincs időm neki ülni, majd talán a hétvégén tehát sztem update legkorábban hétfő, avagy kedd.
Addig is ha bárkinek, bármilyen jellegü véleménye van, akkor csak bátran!
Köszönet!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]