Help...
Belső karimat vitték az előző macimmal, és nincs is különösebb bajom az integrálttal, legalábbis sikerült pár hangmérnököt megviccelni az elmúlt 2 hónapban ezzel, mert nem volt panasz a mocskos ronda minőségre. No mindegy...
Venni szeretnék valami kicsi külsőt.
A lényeges szempontok (eddig mindig kapkodtam, most hideg fejjel átgondolom, amúgy is van rá két hetem, aztán lesz csak fizu

) :
- 1 sztereó bemenet minimum, (

)
- 1 sztereó kimenet minimum, (

)
- kb elfogadható minőség, amit én nem kHz-kben meg felbontásokban mérek...
- nagyon fontos, mondhatni ÜBER, hogy ne legyen zajos, ne halljam ha tölt a vinyó, meg ha huzogatom az egeret, illtve a bemenetek legyenek szinkronban rosszak ha már rosszak, szal ne legyen olyan, hogy az egyik oldal zajosabb vagy halkabban rögzít, stb. (volt ilyen gondom sok...)
Ami totál nem érdekel :
- MIDI (van interface-em külön)
- előfok,
- direct monitor meg hasonlók,
- dsp, extra hw gyorsítás, bla-bla,
Nézelődtem a neten, és sajnos arra jutottam, hogy jobban járok, ha jó magyar forintomat EUR formályában kimentem az országból, mert itt a sok szir-sz*r adó meg sarc miatt 2x annyi egy kari majdnem.
Szóval netes boltokat jártam, és két kari lenne ami szimpi :
E-Mu 0202

Nem túl okos, de E-Mu, azok meg bizonytottak nálam, igaz ennek a bele nagyrészt Creative, emiatt is félek tőle kicsit, plussz nagyon beteg a hátulján a Line In megoldás, nem jön be, olyan spórolós...,meg minek az előfok, ugyis semmirevaló :S
Lexicon Alpha Studio

Ez kicsit szimpibb, kb egy ár amúgy, ez valamiért jobban tetszik...(Meg nem tudom mondani miért, jobban néz ki, tetszik az elrendezés is, bár az elején a 3,5-es monitor út, kicsit meredek

)
A lényeg.
Az érdekelne valakinek van-e valamilyen tapasztalata velük? Ha nem ír senki semmit, akkor nyer a Lexicon

(Egyrészt egy EUR-al olcsóbb, másrészt bejön:D)
Az van, hogy DAT-ozni meg HW rec-ezni nehézkes mostanság, digit in kell, meg drága a szalag is, meg a SCSI is sz*r Mac-en, ez meg gyors direktbe bumm, aztán kész.
A két kari érdekelne, melyiknek jobb a minősége, valszeg zsír újjan veszem, szal nem 2 napra, ezzel szeretném letudni a hangkártyát jó időre...
(Persze ha valaki tud jobbat, olcsóbban, neagyisten' árban passzoló de ügyesebbet (értem ez alatt, hogy lehet kisebb tudású de jobb minőségű), az szóljon!)
A kimenete csak filmnézésre kell meg ilyenekre, semmi plug meg audio csati nincs már íagy hogy van vas minden hangra, a bemenet a lényeg, hogy szépen vegyen fel...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *