Conclusion wrote:
Én meg nem akartam ellen drukker lenni csak nagyon úgy jött le, hogy most a PT a best ever kezd bejönni a terítékre. : )
Azt sem vitatom el, hogy vannak előnyei az LE-nek is sőt csak ez a 'Pro Tools, annál fentebb már nincs semmi' ezt érzem kicsit nem helyén valónak főleg, hogy itt az LE-ről van szó. Ha a nagy Protools rendszert nézem az meg már más kategória. Azt már hozzá hasonló kvalitású rendszerekkel ildomos összevetni. (persze ez sem lenne 100%-os összevetés mivel a PT ugye egy teljesen külön álló dolog, de a hardverek objektív adatai alapján összelehet mérni már pedig egy Apogee, RME, Metric Halo avagy Prism nem hiszem hogy nagyon szégyenkezne : ) )
A nagyobb TDM az aranyáron megy az tuti. Tud is, és nem is bemeneteet fizeted meg (mert pont lehet hogy a fentebb említett karik szebben vesznek fel mondjuk, sőt van ugye Rosetta is érted...), hanem magát a TDM plugin rendszert sztem.
Valósidejű mixing DSP alapú plugokkal az valami mocsokbrutál. És jó az UAD, de ott is ott a gyengeség a hangkártya, latency stb. Itt meg azt is dsp számolja ugye, ergó full realtime az egész (vagy legalábbis közel realtime)
A PT felett nincs semmit nem arra értettem, hogy most ez a legjobb vagy a csúcs, hanem hogy ez a kvázi "sztenderd" ugye. Nem leszek így sem britni spricc producere, de muszáj lépnem szépen lassal a full legál dolgok felé, és kell kompromisszumokat kötni.
A logic jó, semmi bajom vele, de totál kikészítenek apró hülyeségek vele kapcsolatban, plussz én azt érzem hogy drága és pro garageband kezd lenni, ilyen csináljon ég egy hülye is zenét, nem tudom ez mennyire érthető, tehát az apple mostani szisztémája szerint épül a progi, hogy egy ablak, klikk-pakk kész a mestermű, meg ez a legutóbbi gitáros pluginpakk húzások sem jött be...plussz rohadt drága lenne ha meg kellene venni:D
PT LE midiben tudja azt amit a logic. (Sima piano rollos nézet oszt csá), audióban meg az egyik legjobb.
Szóval a lényeg hogy ez volt a legolcsóbb megoldás, így marad ez. Majd meglátjuk.
Megnéztem, nekem bejön, aztá majd látjuk.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *