Na jó. Nismoka, nálunk kezdtél, a C.J. gyerek is x év után úgy került vissza a partykba hogy 2-3 bulin játtszott nálunk, Klay, Nasty és P Double rendszeresen. Örülnénk végre ha megtennétek 1 kibaszottnagy szívességet: Ne oltogassatok és basztassatok minket.
C.J. milyen fizetésről beszélsz? Emlékezz már vissza arra a néhány bulira...hogy milyen jól játtszottál!! Nismoka, Taxmanos bulin ki a k***a anyádat láttad el? Senkit! Amikor kért valami Taxman, félpercenbelül ottvolt. A szettje után nem tudtam már vele foglalkozni, mert én kellett beálljak a pultba, így a több szervező vitte vissza a hotelba. Volt aktívan maximum 20 perced amikor beszélhettél az emberrel. Azt sem tudod milyen ellátásban részesült, úgyhogy légy olyan kedves, és fogd be a pofád a hazugságaiddal mert nagyon viccesek! Én azon a bulin kezet nyújtottam mindenkinek és megbeszéltük, hogy lezárjuk mindenkivel a vita és veszekedés korszakát! Én azóta nem emlegetlek titeket, nem fikázlak és békén hagylak titeket. És a fogkiverésen meg gondolkodjál el, miért mondtam... ugyan azért, amiért az egyik régi dj-nk szarrá akart verni téged a második buli után?! Lehet, hogy benned is van hiba...?!?! Kicsit mindenki szálljon már magába. Lehet, hogy nektek jól esik rágni a szart, ha ettől jobb lesz nektek egészségetekre. A Normnak, Nastynak, Böjtinek és a Sietnek respekt, mert megbeszéltünk valamit, és ők ahoz tartják magukat. Foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, és ne engem és minket basztassatok, hamár mi voltunk az ugródeszkája annak, hogy valamennyire ismertek legyetek. P Double és Nasty mindíg ki lett fizetve, Nismoka te visszakaptad a pénzt amivel a régi szervező lelépett külföldre, annó ha jól emlékszem a Norm megkapta a pénzét, a Siet pedíg azt mondta, hogy ameddíg fel nem fut a buli, ingyen játtszik. Mivel rendezve vannak ezek a dolgok, örülnék ha nem valótlandolgokat állítanátok. Jah, ráadásul a német előadó miért talált be Nismoka?! MERT ELŐSZÖR ODAMENTÉL KUNCSOROGNI, HOGY LÉGYSZI SHRUST LÉGYSZI ADD KI A ZENÉMET, UTÁNA MEGMONDTA, HOGY NEM TETTSZIK NEKI NEM ADJA KI, ERRE ELKEZDTÉL ENGEM OLTANI, HOGY NE ADJA KI A ZENÉMET, MAJD A KIADÓJÁT IS ELKEZDTED FIKÁZNI, ERRE Ő ELKÜLDÖTT A PICSÁBA TÉGED! EZEK UTÁN NEKI ÁLLSZ FIKÁZNI ITT ŐT, ÉS FÉNYEZED MAGAD, HOGY TE VAGY A KIS ÁRTATLAN?! MENJMÁÁR!!! EZÉRT ÍRT RÁD A SHRUST, ANNAK ELLENÉRE, HOGY ÉN MEGKÉRTEM SZÉPEN, HOGY NE ÍRJON RÁD, MERT ÚGYIS CSAK KIFORGATOD A SZAVAIT, ÉS NEM A TELJES IGAZSÁGOT FOGOD LEÍRNI...
Végezetül, mindenki tegye a dolgát, és próbáljon meg egyre többet és jobbat adni, ÉS NE A MÁSIKA KÚROGATNI A FIKÁZÁSSAL ÉS A FASZSÁGOKKAL. SENKIT NEM FENYEGETTEM MEG MOST, ENNYI A KÉRÉS, EZT AZ UNDORÍTÓ FOSTENGERT FEJEZZÉTEK BE LEGYETEK OLYAN KEDVESEK! KÖSZI

Ámen