i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 04:47, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 280  Next
Author Message
 Post subject: Re: hol tart ma a szcena?
PostPosted: 00:27, 14-06-2010 
pokemon

C.J. wrote:
P_Double wrote:
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=13221&a_id=710039&h_id=104232

vagy ezt hova..? :lol:

a humorba :badthumbs:

legalább:D:D de ez haláli:D:D:D:D:D

egy befektetési forma :fog:

Profile  

PostPosted: 00:34, 14-06-2010 
droid

Ron87 wrote:
elég érdekes cikk lett az tuti :) mondjuk nekem a 8as kérdés tetszik a legjobban :D amúgy hány évesek ezek a srácok?

16-tól 19-ig terjed a korosztály :phreek:

Profile  

PostPosted: 11:07, 14-06-2010 
souljah

maga a klown kozonseg sem idosebb :D

Profile  

PostPosted: 11:24, 14-06-2010 
ujonc

kicsit PR-interjú szaga van a dolognak és ráadásul tele van helyesírási hibával :ah:

Maximum Selecta Facebook
---------------------------------------------

Profile  

PostPosted: 16:36, 14-06-2010 
partiarc

maxsel wrote:
tele van helyesírási hibával :ah:

ez a leggázabb :izzad:

Profile  

PostPosted: 01:36, 15-06-2010 
pokemon

lolcsi, ma a német fellépő a tw bulirol betámadott :fog:

DjShrust 11:55 pm
(23:55:34): hey guy
nismodnb 11:55 pm
(23:55:38): ez
DjShrust 11:55 pm
(23:55:43): just 1 thing
(23:57:02): i never have talk shit about u before.....and i want that u do that too about me bruv. i know your entries on a few sites and i have a translator bro. im not dumb. hope u will understand. stop hating and start coolness. peez
nismodnb 11:57 pm
(23:57:14): lol
(23:57:18): translator
(23:57:22): i didnt talk shit
nismodnb 11:57 pm
(23:57:33): i jsut copied a music from you to the topic lol
(23:57:44): they said that its terrible
(23:57:49): then i asked, good eh?
(23:57:53): loool:D
DjShrust 11:57 pm
(23:57:53): nah i meann other comments about me to other producers bruv
nismodnb 11:58 pm
(23:58:02): i dont like em
(23:58:04): thats it
(23:58:10): ez
DjShrust 11:58 pm
(23:58:24): i dont talk about the anthem
(23:58:43): look at your words in the scene ....it will end in a disaster trust me
nismodnb 11:58 pm
(23:58:52): looooooooooooool:D:D:D:D
(23:58:54): sure

Last edited by nismo_ on 03:03, 15-06-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01:43, 15-06-2010 
braindeath

nem ertem en ezt az egeszet

te most akkor transwobbler vagy, vagy valami upper-level wobbli sztar
ezek akkor a spanjaid vagy nem

csinalhatnatok egy listat, hogy melyik 5 karakter hosszu nevu wobbli dj true jumpup arc es melyik nem

Profile  

PostPosted: 11:17, 15-06-2010 
droid

boby wrote:

csinalhatnatok egy listat, hogy melyik 5 karakter hosszu nevu wobbli dj true jumpup arc es melyik nem

wobbli családfa :fog:

Profile  

PostPosted: 12:21, 15-06-2010 
pokemon

na én már inkább bele se szólok... :heh:

csak annyi hogy véleményem szerint segiteni kéne a másikat aki azonos stílust képvisel, nem fikázni, okítani!

Teachin' Da Yout Dem! :fog: nem kell ide gengwar, összefogás srácok!

Profile  

PostPosted: 13:44, 15-06-2010 
braindeath

Klay wrote:
boby wrote:

veletlenul nem te djzel nyalokaval a szadban?

Profile  

PostPosted: 16:42, 15-06-2010 
partiarc

boby wrote:
Klay wrote:
boby wrote:

veletlenul nem te djzel nyalokaval a szadban?

:fog: Bálint b.meg :hah:

Profile  

PostPosted: 18:51, 15-06-2010 
pokemon

kicsit móka hogy minden tw buli előtt megtalálnak vmi fenyegetéssel (taxmanra azzal a fenyegetéssel akartak leinvitálni hogy kiverik a fogaimat mindezt ha jól emlékszem 1500ér :heh: ) :fog: :fog: :fog: nem voltam elájulva a bulitól és a fogaim is megvannak :fog: és mindig csak engem fenyegetnek mert mást nem mernek :D

Dibby D: én nem tudok semmilyen gangwar-ról :)

Profile  

PostPosted: 19:57, 15-06-2010 
ujonc

Na jó. Nismoka, nálunk kezdtél, a C.J. gyerek is x év után úgy került vissza a partykba hogy 2-3 bulin játtszott nálunk, Klay, Nasty és P Double rendszeresen. Örülnénk végre ha megtennétek 1 kibaszottnagy szívességet: Ne oltogassatok és basztassatok minket.
C.J. milyen fizetésről beszélsz? Emlékezz már vissza arra a néhány bulira...hogy milyen jól játtszottál!! Nismoka, Taxmanos bulin ki a k***a anyádat láttad el? Senkit! Amikor kért valami Taxman, félpercenbelül ottvolt. A szettje után nem tudtam már vele foglalkozni, mert én kellett beálljak a pultba, így a több szervező vitte vissza a hotelba. Volt aktívan maximum 20 perced amikor beszélhettél az emberrel. Azt sem tudod milyen ellátásban részesült, úgyhogy légy olyan kedves, és fogd be a pofád a hazugságaiddal mert nagyon viccesek! Én azon a bulin kezet nyújtottam mindenkinek és megbeszéltük, hogy lezárjuk mindenkivel a vita és veszekedés korszakát! Én azóta nem emlegetlek titeket, nem fikázlak és békén hagylak titeket. És a fogkiverésen meg gondolkodjál el, miért mondtam... ugyan azért, amiért az egyik régi dj-nk szarrá akart verni téged a második buli után?! Lehet, hogy benned is van hiba...?!?! Kicsit mindenki szálljon már magába. Lehet, hogy nektek jól esik rágni a szart, ha ettől jobb lesz nektek egészségetekre. A Normnak, Nastynak, Böjtinek és a Sietnek respekt, mert megbeszéltünk valamit, és ők ahoz tartják magukat. Foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, és ne engem és minket basztassatok, hamár mi voltunk az ugródeszkája annak, hogy valamennyire ismertek legyetek. P Double és Nasty mindíg ki lett fizetve, Nismoka te visszakaptad a pénzt amivel a régi szervező lelépett külföldre, annó ha jól emlékszem a Norm megkapta a pénzét, a Siet pedíg azt mondta, hogy ameddíg fel nem fut a buli, ingyen játtszik. Mivel rendezve vannak ezek a dolgok, örülnék ha nem valótlandolgokat állítanátok. Jah, ráadásul a német előadó miért talált be Nismoka?! MERT ELŐSZÖR ODAMENTÉL KUNCSOROGNI, HOGY LÉGYSZI SHRUST LÉGYSZI ADD KI A ZENÉMET, UTÁNA MEGMONDTA, HOGY NEM TETTSZIK NEKI NEM ADJA KI, ERRE ELKEZDTÉL ENGEM OLTANI, HOGY NE ADJA KI A ZENÉMET, MAJD A KIADÓJÁT IS ELKEZDTED FIKÁZNI, ERRE Ő ELKÜLDÖTT A PICSÁBA TÉGED! EZEK UTÁN NEKI ÁLLSZ FIKÁZNI ITT ŐT, ÉS FÉNYEZED MAGAD, HOGY TE VAGY A KIS ÁRTATLAN?! MENJMÁÁR!!! EZÉRT ÍRT RÁD A SHRUST, ANNAK ELLENÉRE, HOGY ÉN MEGKÉRTEM SZÉPEN, HOGY NE ÍRJON RÁD, MERT ÚGYIS CSAK KIFORGATOD A SZAVAIT, ÉS NEM A TELJES IGAZSÁGOT FOGOD LEÍRNI...
Végezetül, mindenki tegye a dolgát, és próbáljon meg egyre többet és jobbat adni, ÉS NE A MÁSIKA KÚROGATNI A FIKÁZÁSSAL ÉS A FASZSÁGOKKAL. SENKIT NEM FENYEGETTEM MEG MOST, ENNYI A KÉRÉS, EZT AZ UNDORÍTÓ FOSTENGERT FEJEZZÉTEK BE LEGYETEK OLYAN KEDVESEK! KÖSZI :) Ámen

Last edited by SoMaR on 20:42, 15-06-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 20:00, 15-06-2010 
original nuttah

SoMaR wrote:
Na jó. Nismoka, nálunk kezdtél, a C.J. gyerek is x év után úgy került vissza a partykba hogy 2-3 bulin játtszott nálunk, Klay, Nasty és P Double rendszeresen. Örülnénk végre ha megtennétek 1 kibaszottnagy szívességet: Ne oltogassatok és basztassatok minket.
C.J. milyen fizetésről beszélsz? Emlékezz már vissza arra a néhány bulira...hogy milyen jól játtszottál!! Nismoka, Taxmanos bulin ki a k***a anyádat láttad el az Anna pajtival? Senkit! Amikor kért valami Taxman, félpercenbelül ottvolt. A szettje után nem tudtam már vele foglalkozni, mert én kellett beálljak a pultba, így a több szervező vitte vissza a hotelba. Volt aktívan maximum 20 perced amikor beszélhettél az emberrel. Azt sem tudod milyen ellátásban részesült, úgyhogy légy olyan kedves, és fogd be a pofád a hazugságaiddal mert nagyon viccesek! Én azon a bulin kezet nyújtottam mindenkinek és megbeszéltük, hogy lezárjuk mindenkivel a vita és veszekedés korszakát! Én azóta nem emlegetlek titeket, nem fikázlak és békén hagylak titeket. És a fogkiverésen meg gondolkodjál el, miért mondtam... ugyan azért, amiért az egyik régi dj-nk szarrá akart verni téged a második buli után?! Lehet, hogy benned is van hiba...?!?! Kicsit mindenki szálljon már magába. Lehet, hogy nektek jól esik rágni a szart, ha ettől jobb lesz nektek egészségetekre. A Normnak, Nastynak, Böjtinek és a Sietnek respekt, mert megbeszéltünk valamit, és ők ahoz tartják magukat. Foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, és ne engem és minket basztassatok, hamár mi voltunk az ugródeszkája annak, hogy valamennyire ismertek legyetek. P Double és Nasty mindíg ki lett fizetve, Nismoka te visszakaptad a pénzt amivel a régi szervező lelépett külföldre, annó ha jól emlékszem a Norm megkapta a pénzét, a Siet pedíg azt mondta, hogy ameddíg fel nem fut a buli, ingyen játtszik. Mivel rendezve vannak ezek a dolgok, örülnék ha nem valótlandolgokat állítanátok. Jah, ráadásul a német előadó miért talált be Nismoka?! MERT ELŐSZÖR ODAMENTÉL KUNCSOROGNI, HOGY LÉGYSZI SHRUST LÉGYSZI ADD KI A ZENÉMET, UTÁNA MEGMONDTA, HOGY NEM TETTSZIK NEKI NEM ADJA KI, ERRE ELKEZDTÉL ENGEM OLTANI, HOGY NE ADJA KI A ZENÉMET, MAJD A KIADÓJÁT IS ELKEZDTED FIKÁZNI, ERRE Ő ELKÜLDÖTT A PICSÁBA TÉGED! EZEK UTÁN NEKI ÁLLSZ FIKÁZNI ITT ŐT, ÉS FÉNYEZED MAGAD, HOGY TE VAGY A KIS ÁRTATLAN?! MENJMÁÁR!!! EZÉRT ÍRT RÁD A SHRUST, ANNAK ELLENÉRE, HOGY ÉN MEGKÉRTEM SZÉPEN, HOGY NE ÍRJON RÁD, MERT ÚGYIS CSAK KIFORGATOD A SZAVAIT, ÉS NEM A TELJES IGAZSÁGOT FOGOD LEÍRNI...
Végezetül, mindenki tegye a dolgát, és próbáljon meg egyre többet és jobbat adni, ÉS NE A MÁSIKA KÚROGATNI A FIKÁZÁSSAL ÉS A FASZSÁGOKKAL. SENKIT NEM FENYEGETTEM MEG MOST, ENNYI A KÉRÉS, EZT AZ UNDORÍTÓ FOSTENGERT FEJEZZÉTEK BE LEGYETEK OLYAN KEDVESEK! KÖSZI :) Ámen

epic :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 20:02, 15-06-2010 
pokemon

kultúrált vagy. :int:

Profile  

PostPosted: 20:08, 15-06-2010 
ujonc

Lehet, de legalább nem kavarom a szart a hátad mögött a fejed fölé, és nem hazudozom össze-vissza, és nem találok ki rólad valótlan történeteket! :)

Last edited by SoMaR on 21:01, 15-06-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 20:09, 15-06-2010 
original nuttah

Vki mesélje már el priviben, vagy itt, h miről van szó (imádom a gerjedéseket). :)

Profile  

PostPosted: 20:13, 15-06-2010 
droid

több itt a dráma mint a romantica channelen :hah:

Profile  

PostPosted: 20:32, 15-06-2010 
ujonc

:jerry:

Profile  

PostPosted: 21:16, 15-06-2010 
pokemon

somar,

Örülök, hogy azt amit az elmúlt egy évben sikerült véghezvinnünk - bár egyáltalán nem gondolom, hogy kiemelkedő teljesítmény lenne a mai világban egy netlabel megalapítása - úgy éled meg, mintha ahhoz bármi közöd lett volna.
Arról nem én tehetek, hogy több DJ gondolta úgy, hogy nem kíván többet semmilyen formában együtt dolgozni veled. Arról sem én tehetek, hogy készült veletek egy szinvonaltalan interjú.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]