i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:31, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 14:37, 17-06-2010 
impulsecreator.hu

igaz, de egy egycsatáros felállású csapattól ezt nehezen várhatjuk el...

nando? wrote:
"rúgjunk több gólt mint amennyit kapunk" taktikával is lehet érvényesülni :wink:

Profile  

PostPosted: 14:43, 17-06-2010 
original nuttah

frmn wrote:
hogi wrote:
nem ez a lényeg csabi. persze svájc megérdemelte a győzelmet, mint ahogy görögország is megérdemelte az eb győzelmet és az inter is a bl-t. inkább a trend idegesít h megint előkerült egy csomó csapat akik avval érnek el sikert h ölik a focit. a 98-as vb és 2000-es eb azért volt jó, mert megjelent néhány támadó csapat új taktikai elemekkel (francia, brazil, holland pl) amit sikeresen alkalmaztak és LÁTVÁNYOSAK voltak. a bl is pont ezért volt izgalmas kb 10-15 éve (ajax, mu, real, barca, arsenal és igen még a del pieros zidanos juve is). szóval úgy tünt h a kilencvenes évek elejének nézhetetlen védekező focija háttérbe szorul. erre tessék mi van.
ne érts félre, a spanyol, angol, brazil, olasz és argentin válogatott verje jól meg az ellenfelét, ha akar vmit elérni, függetlenül attól h mit játszik ellene az aktuális kis csapat, ráadásul azért arra lehetett számítani h védekezni fognak ellenük.
ettől függetlenül svájc és az usa jól csinálta amit csinált, keményen tartották magukat és ha erejük engedte támadtak. a spanyolok és az angolok nem voltak formában, de mindent megtettek h nyerjenek és azért rosszul sem játszottak. ezért ez a két értékelhető meccs volt eddig a vb-n. viszont van egy csomó csapat, ami érthetetlen h mit akar és amit csinál az nézhetetlen (görögország, szlovákia, szlovénia, nigéria, elefántcsontpart, kamerun, portugália, franciaország, mexikó, serbia stb) ezektől a csoportból való továbbjutást elvárt lenne és ehhez párosodhatna vmi kockázatvállalás, támadó fociszerüség.

ne vedd zokon, de ez számomra futballsznob siránkozás. főleg, hogy Arsenal fan vagy, úgyhogy ezt tőled végképp nem értem :)

persze h az, mert futballsznob vagyok. de mi az isten lehetnék más itthon? nyilván jobb lenne a fradinak, újpesnek, békéscsabának szurkolni, de nekik sajnos nem lehet. így választunk egy focicsapatot. mivel liberális focisznob vagyok az arsenal. így ha szar focit látok sírok. :)

Profile  

PostPosted: 14:53, 17-06-2010 
original nuttah

nando? wrote:
"rúgjunk több gólt mint amennyit kapunk" taktikával is lehet érvényesülni :wink:

Egy kezemen meg tudom számolni, a 32 csapatból hányan vállalják egyértelműen ezt a taktikát
És egyáltalán nem biztos, hogy köztük van a leendő világbajnok
Sajnos...
De azért Hajrá Argentína!

Profile  

PostPosted: 14:56, 17-06-2010 
impulsecreator.hu

eddig még egyről sem derült ki. a németek azért nyertek néggyel, mert nagyon gyenge volt az ellenfél (akik ellen bátrabban lehet támadni).

kavics wrote:
Egy kezemen meg tudom számolni, a 32 csapatból hányan vállalják egyértelműen ezt a taktikát

Profile  

PostPosted: 15:00, 17-06-2010 
son of nitrous

jól hallom, hogy halkult a vuvuzela zümmögés és mintha a normál szurkoló hangok is jobban hallatszódnának, lehet bejött az mtvnek a szűrő trükk

Last.FM

Profile  

PostPosted: 15:05, 17-06-2010 
original nuttah

L.A.S. wrote:
eddig még egyről sem derült ki. a németek azért nyertek néggyel, mert nagyon gyenge volt az ellenfél (akik ellen bátrabban lehet támadni).

kavics wrote:

Ha nem is feltétlenül a mutatott játék miatt, de a csapat szerkezet okán én Argentínát ide sorolom
Meg mert elfogult vagyok velük szemben :)
És remélem ezt ma még tovább bizonyítják is :lol:

Profile  

PostPosted: 15:06, 17-06-2010 
partiarc

kommentátor: jön egy Koreai sárga.......... lap :fog:

Profile  

PostPosted: 15:17, 17-06-2010 
son of nitrous

mekkora hiba :shock:

Last.FM

Profile  

PostPosted: 15:35, 17-06-2010 
souljah

hogi wrote:
persze h az, mert futballsznob vagyok. de mi az isten lehetnék más itthon? nyilván jobb lenne a fradinak, újpesnek, békéscsabának szurkolni, de nekik sajnos nem lehet. így választunk egy focicsapatot. mivel liberális focisznob vagyok az arsenal. így ha szar focit látok sírok. :)

Úgy értettem, hogy a Boring Boring Arsenal időszakban is szeretted őket, meg amikor a Keown/Smith hátvédsor munkálkodott náluk. Pedig az minden volt, csak látványos foci nem :)

Nyilván nem muszáj egyetérteni, de a védekezést is lehet mesterfokon, a maga módján szépen művelni. A magam részéről szívesebben nézem ezt, mint amikor ráfúj valakire a szél és már esik is, akármekkora is a labdabirtoklási arány a javára...

Profile  

PostPosted: 15:45, 17-06-2010 
tactile

VUVUfilter FTW :ghostbust:

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

PostPosted: 16:24, 17-06-2010 
son of nitrous

4-1 fasza volt

Last.FM

Profile  

PostPosted: 16:37, 17-06-2010 
original nuttah

frmn wrote:
hogi wrote:

Úgy értettem, hogy a Boring Boring Arsenal időszakban is szeretted őket, meg amikor a Keown/Smith hátvédsor munkálkodott náluk. Pedig az minden volt, csak látványos foci nem :)

Nyilván nem muszáj egyetérteni, de a védekezést is lehet mesterfokon, a maga módján szépen művelni. A magam részéről szívesebben nézem ezt, mint amikor ráfúj valakire a szél és már esik is, akármekkora is a labdabirtoklási arány a javára...

nyilván senki sem szereti a fetrengést. én nem vagyok spanyol fan egyáltalán, sőt a klub csapataikat kimondottan nem szeretem, de a játékosaikat nem tudom utálni. nem nagyképűek, nem parasztok tényleg nincs velük bajom (jó hamar dobják magukat, de ez határon mozog, így fedezik a labdát, még nem annyira gusztustalan mint a portugálok). de beszéljük meg egy sör mellett. :)
amúgy az argentin meccs végre jó meccs volt.

Profile  

PostPosted: 16:38, 17-06-2010 
droid

frmn wrote:
bhajan wrote:
A Spanyol válogatott kezdőcsapatában 6 barcelona, 3 real madrid, 1 valencia, 1 villareal játékos játszott. Ez alapján azt feltételezem, hogy az elmúlt szezonban az említett csapatok közzül egyet sem láttál.
Véleményem szerint világszerte a klubfutball messze a nemzeti szint felett teljesít, úgyhogy azt írni, hogy spanyolországban kisasszonyfutball megy, háát mit is írjak....nagyonnagy hülyeség.

1. nem, nyilván egyet sem láttam
2. a második mondatod első felének logikailag semmi köze a második feléhez
2. otthon hülyézz, te torz

1. ha láttad volna akkor elismered, hogy a spanyol csapatok szép, szórakoztató futballt játszanak, az általad említett jelzők nem illenek rájuk
2. teljesen jogos, az "úgyhogy" kötőszó elhagyása mellett a "pont" lett volna a megfelelő mondattagoló elem
3. én kérek elnézést, nem állt szándékomban megbántani

Remélem a témát lezártnak tekinted és a bocsánatkérésemet elfogadod, mindenki úgy éli meg a futballt, ahogy akarja.

Profile  

PostPosted: 16:48, 17-06-2010 
souljah

hogi wrote:
nyilván senki sem szereti a fetrengést. én nem vagyok spanyol fan egyáltalán, sőt a klub csapataikat kimondottan nem szeretem, de a játékosaikat nem tudom utálni.

Én sem utálom őket, viszont az, hogy nem nagyképűek, nem igaz.

Minden latin football lovernek egy Portugál-Spanyol meccset kívánok :)

Profile  

PostPosted: 16:50, 17-06-2010 
droid

A tegnapi razziának köszönhetően a megszokott torrent oldalamról nem tudom letölteni a délutáni meccseket, nem tudtok valami oldalt ahol ezt megtehetem? tudom hogy a telesport.hu-n az összes meccs megtalálható, de a minőség elég gyenge.

Profile  

PostPosted: 16:59, 17-06-2010 
original nuttah

ez a görög válogatott hihetetlen rossz arcú rablóbanda

Profile  

PostPosted: 17:04, 17-06-2010 
souljah

bhajan wrote:
1. ha láttad volna akkor elismered, hogy a spanyol csapatok szép, szórakoztató futballt játszanak, az általad említett jelzők nem illenek rájuk
2. teljesen jogos, az "úgyhogy" kötőszó elhagyása mellett a "pont" lett volna a megfelelő mondattagoló elem
3. én kérek elnézést, nem állt szándékomban megbántani

Remélem a témát lezártnak tekinted és a bocsánatkérésemet elfogadod, mindenki úgy éli meg a futballt, ahogy akarja.

1. láttam, és elismerem, hogy szórakoztató, de csak _egymás között_ a spanyol bajnokságban, ahol alig van védekezés, maximum 5 méterről fognak embert, mindenki úgy fordul, mint egy repülőgép, mert van helye átvenni a labdát. Évente talán van 10 olyan meccs, amire mindez nem igaz.
3. OK, semmi gond, csak felkaptam a vizet

Általában véve nem vagyok híve, ha - elnézést a női olvasóktól - túlszopnak egy csapatot, bárki legyen is az. Ez történt anno a Reallal (galaktikusok, ja, persze) mostanában a Barcával, ez történt a spanyol válogatottal is, de hozhatunk példát teljesen máshonnan is (Chelsea). Az emberek többnyire a sajtó nyomására, de néha saját hülyeségből is szeretik kijelenteni, hogy csak ez és az a _jó_ és _szórakoztató_ foci, a többiek nézhetetlen szarok, és mindenki rohadjon el, aki nem passzol tízezret egy meccsen.

Azonban ilyenkor szokott jönni a valóság, ami kegyetlen tud lenni. Jelen esetben egy svájci óra mutatójának pontosságával csapott le és mutatta meg az összes létező hispán hiányosságot. Erre beindul a hiszti, hogy antifoci, meg minden. Ugyan már. Az egész mögött az áll, hogy a sok kis szürke, sikertelen ember azt hiszi, hogy ha nyer a csapata (lásd: "nyertünk", "megbasztuk őket" - vérmérséklet szerint) akkor a napsütésből egy kevés majd rájuk is jut, és mindjárt többek, szebbek, jobbak lesznek. De nem.

A lényeg, hogy a vereséget el kell tudni fogadni, néha egy rosszabb csapattól is. Az nem fogja felmenteni a kedvenceket, ha azt állítjuk az ellenfélről, hogy ilyen-olyan szar focit játszanak, meg gusztustalanok, stb, ide jön az összes klisé. Hisz ha így van, akkor milyet játszhattak a kedvenceink? El kell ismernünk a kedvencek gyengéit is. Vagyis a spanyolok és a portugálok igenis dobálják magukat, az angolok igenis egysíkúak tudnak lenni, az olaszok igenis bundáznak és alattomosak és (polkorr off) az afrikaiak igenis buták a focihoz. (polkorr onn)

Bocs, hogy hosszú lett, de jutalmul ma már nem írok többet. Ja, és nem egyes embereknek szólt, hanem általában. Csak még mielőtt...

Profile  

PostPosted: 17:05, 17-06-2010 
souljah

bhajan wrote:
A tegnapi razziának köszönhetően a megszokott torrent oldalamról nem tudom letölteni a délutáni meccseket, nem tudtok valami oldalt ahol ezt megtehetem? tudom hogy a telesport.hu-n az összes meccs megtalálható, de a minőség elég gyenge.

http://www.eurovisionsports.tv/

ha épp megy

Profile  

PostPosted: 17:07, 17-06-2010 
pokemon

hogi wrote:
ez a görög válogatott hihetetlen rossz arcú rablóbanda

nananana :lol:

Profile  

PostPosted: 17:10, 17-06-2010 
souljah

a magyar-holland meccsre mindenki hozzon magával egy hegedűt.megmutatjuk, hogy a vuvuzela egy hülyeség.

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]