i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:50, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 291  Next
Author Message
 Post subject: Re: .:filmklub:.
PostPosted: 19:07, 23-07-2010 
metalhead

Akkor igénytelen vagyok, nekem nagyon tetszett. Most jövök a moziból, és még mindig kattog az agyam rajta. :P

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

PostPosted: 09:10, 24-07-2010 
souljah

Roki wrote:
Image

Az a kurva hype, ugye: Nolan talan leggyengebb filmje. Komolyan
(6.5/10)

1el több akciót vártam volna a trailerek alapján , ennek ellenére szerintem nagyon jó film.

kép.zene.színészek. szerintem rendben van mind. 8.5/10

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 10:44, 24-07-2010 
souljah

egynek jó volt. 7 pont max.

Profile  

PostPosted: 13:59, 24-07-2010 
partiarc

inception-nek nagyon szar a szinkornja? nehezen kovetheto eredeti nyelven? (nem nekem, hanem baratnomnek kerdezem) :)

kosz a valaszokat :)

Profile  

PostPosted: 22:49, 24-07-2010 
Misspent Music

en egyelore inkabb potoltam nolan elso filmjet, ami egy feketefeher film noir.. kicsit mar erezni rajta a mementot, erdemes megnezni
"Nolan made the film for just $6,000. He shot it on weekends, over the course of a year, working with friends he had met at the University College London film society"

Image

http://www.impulsecreator.hu/icr
http://www.facebook.com/icrmusic

Profile  

PostPosted: 23:53, 25-07-2010 
metalhead

inceptionnek valóban egy fokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. sőt, gyakorlatilag egy nagyon egyszerű vázra felhúzott akciódús-moralizáló külcsín, amit ha lefejtünk, igazából nem sok minden marad.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

PostPosted: 19:06, 26-07-2010 
droid

Eredet (Inception) ügyhöz egy gondolat: nem nagyon vitatkozom filmeken, mert értelme nem sok, mindenkinek más érinti meg a maga kis konzervált Világát...de szerintem szigorúak vagytok ezekkel a pontokkal és kritikákkal. A maga nemében, kategóriájában és a többi fos "pálmafás" amerikai szarhoz képest, ami mostanában ment, szerintem egy felüdülés volt. Nekem Hollywood-ban már évek óta meginogott a hitem és itt különösen a nagy költségvetésű filmekről beszélek.Nyilván vannak benne elbaszások, de Nolan igyekszik bevonni a gázabb részeknél még egy csavart és tökig tekerni a látványt, ami feledteti rögtön a bakikat...ezáltal csak átvillan az agyadon, hogy "hopp...most majdnem,de mégsem.Szereplők is viszik a filmet, Leonardo D.C. (akit még Titanic-os korában utáltam) szerintem zsenivé érett és Nolan visszatérő üdvöskéi is tökéletesen helyt állnak a maguk karaktereiben...
Egyszerűen intelligensebb, mint bármelyik nagy költségvetésű film 2009-ben és 2010-ben, bátran merek kijelenteni! És az amennyire buta,de annyira látványos Avatar-t szerintem lazán kenterbe veri.
Jelzem: tényleg nem tökéletes a film (10/8), de mozis közegben (10/9) (nyilván majd,ha 2016-ban az M1-en fogják adni, akkor csak 10/5 lesz) szóval mindez csöppet sem fog érdekelni és az a 140 perc lazán 90-nek sem fog tűnni! Egy mozijegyet mindenképp megér!
Ja és igen volt egy kérdése valakinek: feliratosan tessék megnézni, mert "a szinkron sokat lassít a filmen"!!! De, ha csajjal mész, akkor maradjatok a szinkronosnál, hogy ne kelljen narrátoroznod a történteket :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 22:47, 27-07-2010 
partiarc

kurva hype.....
nem a hype. egeszen egyszeruen nincs felhozatal.
en meg nem lattam, de kivancsi lennek hype nelkul mit erne a film.

Profile  

PostPosted: 22:54, 27-07-2010 
metalhead

Semmit nem hallottam a hájpból, nem olvasok kritikákat, nem nézek előzeteseket.
És az utóbbi idők legjobb filmje szerintem.
Gebasszal meg egyetértek.

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

PostPosted: 23:03, 27-07-2010 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_kzm86lksXZ1qanalgo1_500.jpg
Hom Rong / The Overture / A nyitány (2004)
(port / imdb)

Néhány hete adták a Duna TV-n ezt a thaiföldi filmet (és feliratosan, wow!), meglepő volt látni, hogy néha ilyenek is megcsíphetőek a hulladékot ipari mértékben generáló és terjesztő dobozból. Mondjuk a legmeggyőzőbb számomra a szépzenés nyitánya volt (az nem találtam a tyúbon, csak egy másik részletet a filmből*), de az utána következő másfél óra is magasan átlag felett volt, szóval ha ismételnék a tévében, akkor szerintem érdemes lehet odakapcsolni.
*

Profile  

PostPosted: 23:45, 27-07-2010 
original nuttah

noit wrote:
kurva hype.....
nem a hype. egeszen egyszeruen nincs felhozatal.
en meg nem lattam, de kivancsi lennek hype nelkul mit erne a film.

Engem még soha az életben nem befolyásolt hype, max abban, h mennyi kedvem van egy filmet megnézni.
Onnantól kezdve, ha szar, akkor szar.

Profile  

PostPosted: 02:30, 28-07-2010 
zee german

fritz kraft wrote:
inceptionnek valóban egy fokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. sőt, gyakorlatilag egy nagyon egyszerű vázra felhúzott akciódús-moralizáló külcsín, amit ha lefejtünk, igazából nem sok minden marad.

lehet erdemes lenne meg egyszer vegignezned mert eleg sok reteget sikerult belepakolniuk. nagyon osszetett film, napokig lehetne elemezni.

apropo, valaki kivarta a stablista veget??? van egy extra jelenet.

ha esetleg lemaradtatok volna rola:

Image

Profile  

PostPosted: 10:12, 28-07-2010 
droid

Young People Fucking - kanadai vígjáték

http://www.imdb.com/title/tt0913445/

Image

Ezt a filmet egy barátom ajánlotta. Kicsit félve ültem le nézni, mert nem igazán szeretem az Amerikai Pite koppintásokat, de az utóbi időkben nem szórakoztam egy filmen se ilyen jól. Barátnővel nézhető.

"A Young People Fucking, korunk egyik, bár közel sem legfőbb problémájával foglalkozik. Nevezetesen, a fiatalok szexuális életével, kik próbálják külön választani a szerelmet az egyszerű keféléstől, de végül mind hibáznak. Biztos szembesültünk már mind hasonló esettel. A filmben 5 párért (a barátok, a házaspár, az exek, a szobatársak, az első randizók) szurkolhatunk, roppant mókás helyzetkomikumokba csöppenve, 6 fejezeten át követve (bevezetés, előjáték, szex, közjáték, orgazmus, utójáték), melyből egy-egy szorosan kapcsolható valamelyik párhoz. Az olvasottak után, akár várhatnánk, legalábbis én vártam a társadalomkritikát, ami ma már szinte kötelező, de szerencsére a film nem áll be a sorba, csak könnyedén, nem eröltetve szórakoztatni kíván."

Profile  

PostPosted: 12:05, 28-07-2010 
son of nitrous

Amennyire szarra számítottam, olyan kellemes csalódás volt a Shrek utolsó (?) része! Könnyed, szórakoztató kikapcsolódás...

hogy hívták a "furulyás bérgyilkost"??? Nem találok még videókat fent róla, de nagyon kellene az a rész, amikor breakelni kezd a 3 boszi :D

Profile  

PostPosted: 14:26, 28-07-2010 
metalhead

Burny wrote:
Amennyire szarra számítottam, olyan kellemes csalódás volt a Shrek utolsó (?) része! Könnyed, szórakoztató kikapcsolódás...

hogy hívták a "furulyás bérgyilkost"??? Nem találok még videókat fent róla, de nagyon kellene az a rész, amikor breakelni kezd a 3 boszi :D

hát nemtom' én imax 3d-ben néztem meg, és se a 3d se a sztori, semmi nem győzött meg
persze a macsek meg a szamár jóarc volt és a gegek a furulyással ( beastie boysra milyen szépen váltott és
utána hogy brékeltek :D :thumbsup: )
de egyébként elég harmat.( imax 3d-ben a bevezető képek a legjobbak, amikor a film még nem kezdődik :fog: )

Profile  

PostPosted: 16:34, 28-07-2010 
droid

Hype? Külcsín? Nagy füst? Az Avatarnál valami miatt ezek senkinek nem okoztak problémát. Épp ellenkezőleg, páran próbálták megmagyarázni, hogy egy klisékből álló bugyuta történetre ráhúzott vizuális orgia miért az évtized filmje. :villa:
Még a csapból is az a szar folyt, amikor játszották a mozikban, úgyhogy azok is kénytelenek voltak foglalkozni vele, akiket nem is érdekelt.
Ahhoz képest ami most van az Inception miatt az egy teljesen átlagos nagyköltségvetésű film körüli felhajtás.

Profile  

PostPosted: 18:12, 28-07-2010 
son of nitrous

Fuzz wrote:
Burny wrote:

hát nemtom' én imax 3d-ben néztem meg, és se a 3d se a sztori, semmi nem győzött meg
persze a macsek meg a szamár jóarc volt és a gegek a furulyással ( beastie boysra milyen szépen váltott és
utána hogy brékeltek :D :thumbsup: )
de egyébként elég harmat.( imax 3d-ben a bevezető képek a legjobbak, amikor a film még nem kezdődik :fog: )

3D-ben nem is akartam megnézni, ahhoz ez a film nekem "kevés"... De a furulyás rész nekem mindent ütött :D

Profile  

PostPosted: 20:05, 28-07-2010 
tactile

`thunder wrote:
Hype? Külcsín? Nagy füst? Az Avatarnál valami miatt ezek senkinek nem okoztak problémát. Épp ellenkezőleg, páran próbálták megmagyarázni, hogy egy klisékből álló bugyuta történetre ráhúzott vizuális orgia miért az évtized filmje.

maximálisan egyetértek. fasz kivolt ezzel a véget nem érő émelyítően csicsás demóval. technikailag oké klassz, de abban sem hiszem, hogy "forradalmi" lenne, bár nem vagyok szakmabeli.

inception más téma, ott azon lehet esetleg okoskodni, hogy a cristopher nolan fanek mitől vannak annyira hanyatt esve, dobott már nagyobbat is. de nagyon jó film ez is, tök mindegy milyen felhajtás van körülötte. dark knightnál meg (részben) heath ledger halálára lehetett fogni a hisztériát.

Profile  

PostPosted: 23:32, 28-07-2010 
partiarc

noktyndnb wrote:
Young People Fucking

Image

Ezt a filmet egy barátom ajánlotta. Kicsit félve ültem le nézni, mert nem igazán szeretem az Amerikai Pite koppintásokat, de az utóbi időkben nem szórakoztam egy filmen se ilyen jól. Barátnővel nézhető.

akkor ajánlom az extrem movie-t
http://www.imdb.com/title/tt0806147/
1 hajszálnyit keményebb. amúgy meg nincs olyan film amit ne lehetne csajjal megnézni, max a csajjal van a gond :D

Profile  

PostPosted: 12:02, 29-07-2010 
original nuttah

Inception

Akciófilmnek kiváló. Izgalmas látványos dirr durr.
A sztori viszont igen sekélyes és ebben a kategóriában a The Cell és a Dark City is sokkal jobb volt.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 291  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]