stui wrote:
ipcmafia wrote:
Sajnos a topikba nem érkezik elegendő szavazat ahhoz, hogy egy az egyben a hét legtöbbet említett jelöltet tudjuk indítani a szavazáson. Ilyen kevés postból nem minden kategóriában alakul ki egy elfogadható, közel reális kép az elmúlt évről, ezért bizonyos esetekben mérlegelnünk kellett hosszasan, esetleg olyan jelöltet berakni a végleges szavazásba, aki/ami senkinek nem jutott eszébe, vagy éppen kivenni olyat, akit/amit "sokan" jelöltek.
Én sem fikázni akartam, nem is úgy fogalmaztam. annyi a fura ebben az egészben, hogy a jelölések az itten közösség véleményét tükrözik az elmúlt évről (a jelölési folyamat meghirdetésével ti erre vagytok kíváncsiak, gondolom), és a végleges, szavazható jelöltek listája viszont nincsen ezzel teljesen összhangban. Tényleg kár, hogy sajnos évről évre kevesebb a jelölés, nem tudom a többiek miért nem akarnak részt venni ebben...
Annyit kellene tisztázni, hogy global az év legjobbjait keressük (a végleges jelöltek listájából sztem ez jön le), vagy a fórumosok által legjobbnak gondoltakat? (aminek a jelölés után is van értelme, mert sokan nem jelölnek, de szavaznak)
en azt vettem eszre, hogy az elmult par evben az, amirol ezen a forumon beszelunk, az amit szeretunk, utalunk, stb, mar abszolut nem egy valos kepet formal arrol, hogy mi folyik a hazai dnb szinteren (de ahhoz nem kell nagy megfejtonek lenni, hogy lassa mindenki, hogy bizonyos bulik, dj-k, producerek a forumon majdnem nulla erdeklodesnek "orvendenek", mikozben majdnem minden heten tobb szaz ember elott lepnek fel es hasonlok - es forditva: olyan dolgok porognek nagyon jol ezen a forumon, amik a valosagban sehol nincsenek)
a fenti temat lehetne akar hosszasan vitatni a szcena topikban, mindezzel csak azt szeretnem kifejezni, hogy szerintem a szerkesztoseg osszes tagja azon van a jeloltek kivalasztasakor, hogy a forumos kozosseg es a tagabb magyar dnb szcena igenyei valahol feluton talalkozzanak - az egyensulyt megtalalni persze rohadtul nehez, ezert is kellett kb 4-5 napnyi folyamatos brainstorming a vegleges jeloltlista osszeallitasahoz (ezt abszolut nem panaszkent emlitem, hiszen szivesen foglalkozunk vele)
szoval a kerdesedre valaszolva, global az ev legjobbjait keressuk, de oriasi sulya van a forumos elojeloleseknek is (amit szerintem lehet is latni a legtobb esetben)