i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:59, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS 2010
PostPosted: 02:29, 07-01-2011 
mind overload

jade wrote:
Krisz nem szerepel a legjobb hazai producerek kozt? :pff3:
öööö... mi?

+1

Profile  

PostPosted: 05:53, 07-01-2011 
bladerunnaz

mi jelent meg tole tavaly?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 09:00, 07-01-2011 
partiarc

nem kell ezen annyira meglepődni. ez a jelölgetés jó móka, de nem ez alapján dől el kikre lehet szavazni.
lásd pl: gold dust a legjobb zenék között.. sztem senki sem jelölte. de pl a glimpse meg kapott kb fél tucat jelölést, még sincs bent. hát ez van. én azért szeretem ezt a topikot, mert tudok szemezgetni mások jelöltjeiből. mindig találok olyat, amit (akit) nem ismertem.

Profile  

PostPosted: 10:23, 07-01-2011 
soulproof

stui wrote:
nem kell ezen annyira meglepődni. ez a jelölgetés jó móka, de nem ez alapján dől el kikre lehet szavazni.
lásd pl: gold dust a legjobb zenék között.. sztem senki sem jelölte. de pl a glimpse meg kapott kb fél tucat jelölést, még sincs bent. hát ez van. én azért szeretem ezt a topikot, mert tudok szemezgetni mások jelöltjeiből. mindig találok olyat, amit (akit) nem ismertem.

eloszor is a gold dust kurvajo. :) masodszor a listaban levo nevek a jeloles soran leggyakrabban emlitettek, ha jol ertem, kulonben nem lenne ertelme.. :)

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

PostPosted: 12:00, 07-01-2011 
tactile

az hogyan lehetseges, hogy emberek 4 szavazattal ott vannak a legjobb hazai dj-i kozt a spinline 8al nincs??

LOL!

Profile  

PostPosted: 12:44, 07-01-2011 
NewCityBass

safair wrote:
az hogyan lehetseges, hogy emberek 4 szavazattal ott vannak a legjobb hazai dj-i kozt a spinline 8al nincs??

LOL!

+1

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 16:56, 07-01-2011 
impulsecreator.hu

jade wrote:
Krisz nem szerepel a legjobb hazai producerek kozt? :pff3:
öööö... mi?

Krisznek 2010-ben nem volt megjelenése, ezért nem került be idén a producer jelöltek közé.

http://www.rolldabeats.com/artist/chrissu/tracks/sort_by_year/desc

stui wrote:

safair wrote:

LOL!

Sajnos a topikba nem érkezik elegendő szavazat ahhoz, hogy egy az egyben a hét legtöbbet említett jelöltet tudjuk indítani a szavazáson. Ilyen kevés postból nem minden kategóriában alakul ki egy elfogadható, közel reális kép az elmúlt évről, ezért bizonyos esetekben mérlegelnünk kellett hosszasan, esetleg olyan jelöltet berakni a végleges szavazásba, aki/ami senkinek nem jutott eszébe, vagy éppen kivenni olyat, akit/amit "sokan" jelöltek.

Röviden, a topiknyitó postból:

ipcmafia wrote:
A szavazás első körében, december végéig ebbe a topikba várjuk a korlátlan számú előjelöltjeiteket az általunk megadott kategóriákban. A tényleges jelöltek végleges listáját a szerkesztőség dönti el.

Image

IPC Twitter | IPC Facebook

Profile  

PostPosted: 17:40, 07-01-2011 
droid

Illetve azt gondolom, hogy Spinline-t pl. inkább producerként jelölném a legjobbnak és nem Dj-ként, persze nem azért mintha rosszul csinálná.

Profile  

PostPosted: 19:39, 07-01-2011 
ujonc

safair wrote:

LOL!

most ezért megszámoltam, nekem is 8 volt mégse vagyok elég jó dj a jelöléshez :P
de egyébként meg whatever ...

Profile  

PostPosted: 19:59, 07-01-2011 
original nuttah

mindscape wrote:
safair wrote:

LOL!

most ezért megszámoltam, nekem is 8 volt mégse vagyok elég jó dj a jelöléshez :P

meg jo hiszen te nem jatszol csak 25x egy evben itthon..

de komolyra forditva, tudom h fikazni meg LOLozni konnyu masok ingyenmunkajat, ezert no offense.. es big up, hogy foglalkoztok ezzel!
de sas meg a spinline kru szerintem vitathatatlanul bizonyitott 2010-ben a dj pultban, raadasul sokan jeloltek is, tehat nepszeruek. Krisz meg oke, hogy nem adott ki zenet, MERT albumot csinal, eppen ezert joparat irt, amit sokan, sokszor porgettunk 2010ben. szoval egy kicsit csálé a lista.
mint konstruktiv javaslat, szerintem van ahol rovid a 7 neves lista, hol van az kobe vesve hogy 7 legyen ha torik ha szakad? miert nem lehet ilyen esetekben 9 akar?

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 20:30, 07-01-2011 
original nuttah

jade wrote:
de sas meg a spinline kru szerintem vitathatatlanul bizonyitott 2010-ben a dj pultban

És ez mennyire igaz :villa: :villa: :villa:

2011.12.26. Need4Speed X-Mass Edition @ Kashmir Club

Profile  

PostPosted: 21:27, 07-01-2011 
mind overload

jade wrote:
mindscape wrote:
safair wrote:

LOL!

meg jo hiszen te nem jatszol csak 25x egy evben itthon..

de komolyra forditva, tudom h fikazni meg LOLozni konnyu masok ingyenmunkajat, ezert no offense.. es big up, hogy foglalkoztok ezzel!
de sas meg a spinline kru szerintem vitathatatlanul bizonyitott 2010-ben a dj pultban, raadasul sokan jeloltek is, tehat nepszeruek. Krisz meg oke, hogy nem adott ki zenet, MERT albumot csinal, eppen ezert joparat irt, amit sokan, sokszor porgettunk 2010ben. szoval egy kicsit csálé a lista.
mint konstruktiv javaslat, szerintem van ahol rovid a 7 neves lista, hol van az kobe vesve hogy 7 legyen ha torik ha szakad? miert nem lehet ilyen esetekben 9 akar?

vagy 10. :)

Profile  

PostPosted: 21:33, 07-01-2011 
ujonc

vagy 1
és akkor nem lesz félreértés

Profile  

PostPosted: 00:19, 08-01-2011 
partiarc

ipcmafia wrote:
Sajnos a topikba nem érkezik elegendő szavazat ahhoz, hogy egy az egyben a hét legtöbbet említett jelöltet tudjuk indítani a szavazáson. Ilyen kevés postból nem minden kategóriában alakul ki egy elfogadható, közel reális kép az elmúlt évről, ezért bizonyos esetekben mérlegelnünk kellett hosszasan, esetleg olyan jelöltet berakni a végleges szavazásba, aki/ami senkinek nem jutott eszébe, vagy éppen kivenni olyat, akit/amit "sokan" jelöltek.

Én sem fikázni akartam, nem is úgy fogalmaztam. annyi a fura ebben az egészben, hogy a jelölések az itten közösség véleményét tükrözik az elmúlt évről (a jelölési folyamat meghirdetésével ti erre vagytok kíváncsiak, gondolom), és a végleges, szavazható jelöltek listája viszont nincsen ezzel teljesen összhangban. Tényleg kár, hogy sajnos évről évre kevesebb a jelölés, nem tudom a többiek miért nem akarnak részt venni ebben...
Annyit kellene tisztázni, hogy global az év legjobbjait keressük (a végleges jelöltek listájából sztem ez jön le), vagy a fórumosok által legjobbnak gondoltakat? (aminek a jelölés után is van értelme, mert sokan nem jelölnek, de szavaznak)

Profile  

PostPosted: 12:52, 08-01-2011 
Misspent Music

felreteve az alabbi konkret kerdeses eseteket csak egy megjegyzes

az senkinek nem lehet erv h az donthet realisan vminek a jogos elismertsegerol a magyar dnb szcenaban h öten vagy nyolcan ra gondolnak

http://www.impulsecreator.hu/icr
http://www.facebook.com/icrmusic

Profile  

PostPosted: 14:57, 08-01-2011 
impulsecreator.hu

stui wrote:
ipcmafia wrote:

Én sem fikázni akartam, nem is úgy fogalmaztam. annyi a fura ebben az egészben, hogy a jelölések az itten közösség véleményét tükrözik az elmúlt évről (a jelölési folyamat meghirdetésével ti erre vagytok kíváncsiak, gondolom), és a végleges, szavazható jelöltek listája viszont nincsen ezzel teljesen összhangban. Tényleg kár, hogy sajnos évről évre kevesebb a jelölés, nem tudom a többiek miért nem akarnak részt venni ebben...
Annyit kellene tisztázni, hogy global az év legjobbjait keressük (a végleges jelöltek listájából sztem ez jön le), vagy a fórumosok által legjobbnak gondoltakat? (aminek a jelölés után is van értelme, mert sokan nem jelölnek, de szavaznak)

en azt vettem eszre, hogy az elmult par evben az, amirol ezen a forumon beszelunk, az amit szeretunk, utalunk, stb, mar abszolut nem egy valos kepet formal arrol, hogy mi folyik a hazai dnb szinteren (de ahhoz nem kell nagy megfejtonek lenni, hogy lassa mindenki, hogy bizonyos bulik, dj-k, producerek a forumon majdnem nulla erdeklodesnek "orvendenek", mikozben majdnem minden heten tobb szaz ember elott lepnek fel es hasonlok - es forditva: olyan dolgok porognek nagyon jol ezen a forumon, amik a valosagban sehol nincsenek)

a fenti temat lehetne akar hosszasan vitatni a szcena topikban, mindezzel csak azt szeretnem kifejezni, hogy szerintem a szerkesztoseg osszes tagja azon van a jeloltek kivalasztasakor, hogy a forumos kozosseg es a tagabb magyar dnb szcena igenyei valahol feluton talalkozzanak - az egyensulyt megtalalni persze rohadtul nehez, ezert is kellett kb 4-5 napnyi folyamatos brainstorming a vegleges jeloltlista osszeallitasahoz (ezt abszolut nem panaszkent emlitem, hiszen szivesen foglalkozunk vele)

szoval a kerdesedre valaszolva, global az ev legjobbjait keressuk, de oriasi sulya van a forumos elojeloleseknek is (amit szerintem lehet is latni a legtobb esetben)

Profile  

PostPosted: 15:03, 08-01-2011 
mind overload

gergo wrote:
...amirol ezen a forumon beszelunk, az amit szeretunk, utalunk, stb, mar abszolut nem egy valos kepet formal arrol, hogy mi folyik a hazai dnb szinteren

hat igen, orokbecsu mondat!

Profile  

PostPosted: 17:56, 08-01-2011 
ujonc

...

Last edited by mindscape on 18:41, 08-01-2011, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17:57, 08-01-2011 
ujonc

mindscape wrote:
valójában ez a mondta úgy hangzik:
amit a moderátorok szeretnek, utálnak, stb, már abszolut nem egy valós képet formál arról, hogy mi folyik a hazai dnb szintéren

Profile  

PostPosted: 17:58, 08-01-2011 
ujonc

na most smiddt pál kedvéért elbasztam :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]