pme wrote:
én is megnéztem a zeitgeistot, szerintem ér annyit, mint pl egy valóvilág -epizód vagy egy híradó, de azért nem minden dologban van igaza.
az emberiség bűneiért mi vaygunk a felelősek, csakis
mi, lehet vitatkozni, de ígyvan..
míg az emberiségnek és az egyéneknek a vagyon felhalmozásán kívül nincs
semmilyen egyéb célja, addig mit vár az ember, kérdem én? biztos vannak összeesküvések meg mindenféle aljas cselszövések, de míg a facebookon meg a mekiben töltik az emberek a szabadidejük legnagyobb részét addig szerintem nem ez a legnagyobb probléma. ja, hogy ez is része valamilyen csoport vagy szabadkőművespárt ördögi tervének? nemhiszem, hisz még örülsz is neki, hogy ottlehetsz.(akinek nem inge...)
csak ennyit akartam, no offense
ja és több indiai akciófilmet!

Ezzel egyet tudok érteni, de! mért olyan nehéz elképzelni azt, h ezek nem véletlenül alakultak így?
Éppen azért teszik eléd a facebookot, meg a valóvilágot, h ne gondolkozz el ezeken a problémákon.
(aki szerint normális az, h egy egész ország pár retardáltat néz főműsoridőben, akiket a média kb sztárként

kezel, az jelentkezzen...)
henrik wrote:
Nekem a kedvencem az volt, amikor a H1N1 elleni oltásokkal kapcsolatban
leközölt egy cikket a szentkorona rádió és oda kommentelte ezt be valaki:
hogy mire keszulnek? Nos en mar 1992-ben hallottam egy kiszivarogtatott hangfelvetelt a 300 uralkodo csalad titkos Svedorszagi konferenciajarol (csak neki átmásolták kazin) ahol rotschild baro elmondja hogy szamitasaik szerint a tobb mint 6 milliard ember nem kontrollalhato ezert ugy dontottek hogy az emberiseget 3 milliard ala kell szoritani, azt a szot hasznalva hogy anihilation (megsemmisites) es felsorolja ennek modszereit (mestersegesen szitott haboruk, jarvanyok stb). Az elpusztitani kivant 3 milliardot "useless eaters"-nek (haszontalan evok) nevezi. Nos szamomra eggyaltalan nem meglepo ez az egesz. Az egesz bizonyitasat segiti hogy Franciaorszagban ki lett szivarogtatva egy titkos kormany irat amely most szeptember 28-tol kezdemenyezi az egesz orszagra terjedo kotelezo oltasokat (akar katonai es rendori eroszak bevetesevel).
Már nincs sok időnk.
Ezen lehet nevetni, de sajnos tényleg nincs sok időnk.
Hagy mondjak egy durva példát. Az USA-ban már régóta tervben van pl chip beültetése emberkbe is. Most ez kb olyan mint ha vmi scifi filmből vettem volna de, az emberek nagy része nem tiltakozna ellene.
Ugyanis 911, 2 repülő beleszáll a WTC-be...terroristák!, terrorveszélyvan!! ki kell menni a Közel-Keletre
seggberugni az iszlám terroristákat ( közben azért megcsapoljuk az olajkészleteket + exportálunk egy kis kokaint is), az emberek be vannak szarva, mert terrorfenyegetettség! van, ajánlok nekik egy megoldást miszerint mindenki kap egy chipet a bőre alá, h biztonságosan tudjon élni, mert ha mindenki ellenőrizve van, akkor a bűntényeknek sokkal kisebb az esélye...igazából pedig a totális ellenőrzés a cél.
noitnak mondom, h a moving forwardot még énse láttam, várom a magyar feliratot