i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:33, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 291  Next
Author Message
 Post subject: Re: .:filmklub:.
PostPosted: 02:20, 02-02-2011 
partiarc

cyboy honnan szeded ezt az antiszemitizmus dolgot? onnan, hogy a rotchild család meg volt említve az első részben? az 1950-es évek amerikája révén nehéz nem megemlíteni.
egyáltalán volt utalás a zsidóságra mint olyanra bármilyen kontextusban? az összesküvés-elméletek ellen protezsálsz és közben összeesküvést látsz ott ahol nincs. ez a demagóg.

amúgy elkezdtem nézni a 3-ik részt, de csak a feléig jutottam. barátnőm kikapcsoltatta velem miután felébredt rá... első 10 percen bealudt... lehet neki van igaza :)
a film rögtön az elején azokra a kérdésekre kísérel meg választ adni amik a második részben felmerülnek: pl. hogy mi befolyásol minket gyerekkorunkban. piszichiátriai és élettani szempontból, már egészen az anyaméhtől kezdve.
aztán újra körüljára a market systemet, a monetary systemet, és így tovább.
még csak angol felirat van hozzá. nem egyszerű a szöveg, nem lesz könnyű dolga az egyszeri hobbifelirat-készítőnek.

henrik, tudom, hogy ezek viccesek, de mivel nem láttad a filmet, légyszi ne adogass hozzá a témához olyan dolgokat ami több szempontból is irreleváns. egy: ha láttad volna, és tegyük fel, hogy nem vagy részben, vagy teljesen retardált, akkor felfognád, hogy ez nem az a szokásos világvégehiszti. de mivel nem láttad, és habár jó érzéked van írásban felkúrni a másikat, attól még lehet, hogy totál alkalmatlan vagy felgodni egy film mondandóját. mondjuk ezt pont leszarom :) . csak ne irogass be manipulatív módon ilyen elterelő-sódert. kettő: így csak az adminokat fogjuk magunkra uszítani, hogy miért nem írunk akkor a chatbe. vagy leginkább sehova.
de amíg a filmről beszélünk szerintem elfér ide is.

Nem akarom itt mindenáron védelmezni a zeitgeistet.. csak annyi, hogy amíg nem nézted meg, ne gyere a hülyeségekkel. és ez nem csak neked szól.

nando egyébként a vallásokhoz: a 3-ik részben van egy rész, ahol pozitív fényben tűntet fel jópár vallást. anabaptista, mnemonita, stb kis keresztény közösségekben a gyilkosság mint olyan nem létező jelenség. mondjuk az is kérdés, hogy ez mennyire számít reprezentatívnak.
mindegy. meg kell nézni a 3-ik részt is.

érdekes.

Last edited by noit on 02:28, 02-02-2011, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 02:27, 02-02-2011 
original nuttah

noit wrote:
henrik, tudom, hogy ezek viccesek, de mivel nem láttad a filmet, légyszi ne adogass hozzá a témához olyan dolgokat ami több szempontból is irreleváns. egy: ha láttad volna, és tegyük fel, hogy nem vagy részben, vagy teljesen retardált, akkor felfognád, hogy ez nem az a szokásos világvégehiszti. de mivel nem láttad, és habár jó érzéked van írásban felkúrni a másikat, attól még lehet, hogy totál alkalmatlan vagy felgodni egy film mondandóját. mondjuk ezt pont leszarom :) . csak ne irogass be manipulatív módon ilyen elterelő-sódert. kettő: így csak a valdiékat fogjuk magunkra uszítani, hogy miért nem írunk akkor a chatbe. vagy leginkább sehova.
de amíg a filmről beszélünk szerintem elfér ide is.

Látom tart még az after.

Profile  

PostPosted: 02:41, 02-02-2011 
original nuttah

én is megnéztem a zeitgeistot, szerintem ér annyit, mint pl egy valóvilág -epizód vagy egy híradó, de azért nem minden dologban van igaza.
az emberiség bűneiért mi vaygunk a felelősek, csakis mi, lehet vitatkozni, de ígyvan..

míg az emberiségnek és az egyéneknek a vagyon felhalmozásán kívül nincs semmilyen egyéb célja, addig mit vár az ember, kérdem én? biztos vannak összeesküvések meg mindenféle aljas cselszövések, de míg a facebookon meg a mekiben töltik az emberek a szabadidejük legnagyobb részét addig szerintem nem ez a legnagyobb probléma. ja, hogy ez is része valamilyen csoport vagy szabadkőművespárt ördögi tervének? nemhiszem, hisz még örülsz is neki, hogy ottlehetsz.(akinek nem inge...)

csak ennyit akartam, no offense :lollipop:

ja és több indiai akciófilmet! :)

Profile  

PostPosted: 02:45, 02-02-2011 
partiarc

henrik wrote:
Látom tart még az after.

most visszaolvasva biztos ellenségesnek tűnt. nem az. de egyébként még tart :)

pme: az addendum kifejti, hogy nincs összesküvés. legalább is szándékolt.

Profile  

PostPosted: 11:24, 02-02-2011 
ujonc

pme wrote:
én is megnéztem a zeitgeistot, szerintem ér annyit, mint pl egy valóvilág -epizód vagy egy híradó, de azért nem minden dologban van igaza.
az emberiség bűneiért mi vaygunk a felelősek, csakis mi, lehet vitatkozni, de ígyvan..

míg az emberiségnek és az egyéneknek a vagyon felhalmozásán kívül nincs semmilyen egyéb célja, addig mit vár az ember, kérdem én? biztos vannak összeesküvések meg mindenféle aljas cselszövések, de míg a facebookon meg a mekiben töltik az emberek a szabadidejük legnagyobb részét addig szerintem nem ez a legnagyobb probléma. ja, hogy ez is része valamilyen csoport vagy szabadkőművespárt ördögi tervének? nemhiszem, hisz még örülsz is neki, hogy ottlehetsz.(akinek nem inge...)

csak ennyit akartam, no offense :lollipop:

ja és több indiai akciófilmet! :)

Ezzel egyet tudok érteni, de! mért olyan nehéz elképzelni azt, h ezek nem véletlenül alakultak így?
Éppen azért teszik eléd a facebookot, meg a valóvilágot, h ne gondolkozz el ezeken a problémákon.
(aki szerint normális az, h egy egész ország pár retardáltat néz főműsoridőben, akiket a média kb sztárként :yukyuk: kezel, az jelentkezzen...)

henrik wrote:
Nekem a kedvencem az volt, amikor a H1N1 elleni oltásokkal kapcsolatban
leközölt egy cikket a szentkorona rádió és oda kommentelte ezt be valaki:

hogy mire keszulnek? Nos en mar 1992-ben hallottam egy kiszivarogtatott hangfelvetelt a 300 uralkodo csalad titkos Svedorszagi konferenciajarol (csak neki átmásolták kazin) ahol rotschild baro elmondja hogy szamitasaik szerint a tobb mint 6 milliard ember nem kontrollalhato ezert ugy dontottek hogy az emberiseget 3 milliard ala kell szoritani, azt a szot hasznalva hogy anihilation (megsemmisites) es felsorolja ennek modszereit (mestersegesen szitott haboruk, jarvanyok stb). Az elpusztitani kivant 3 milliardot "useless eaters"-nek (haszontalan evok) nevezi. Nos szamomra eggyaltalan nem meglepo ez az egesz. Az egesz bizonyitasat segiti hogy Franciaorszagban ki lett szivarogtatva egy titkos kormany irat amely most szeptember 28-tol kezdemenyezi az egesz orszagra terjedo kotelezo oltasokat (akar katonai es rendori eroszak bevetesevel).

Már nincs sok időnk.

Ezen lehet nevetni, de sajnos tényleg nincs sok időnk.
Hagy mondjak egy durva példát. Az USA-ban már régóta tervben van pl chip beültetése emberkbe is. Most ez kb olyan mint ha vmi scifi filmből vettem volna de, az emberek nagy része nem tiltakozna ellene.
Ugyanis 911, 2 repülő beleszáll a WTC-be...terroristák!, terrorveszélyvan!! ki kell menni a Közel-Keletre
seggberugni az iszlám terroristákat ( közben azért megcsapoljuk az olajkészleteket + exportálunk egy kis kokaint is), az emberek be vannak szarva, mert terrorfenyegetettség! van, ajánlok nekik egy megoldást miszerint mindenki kap egy chipet a bőre alá, h biztonságosan tudjon élni, mert ha mindenki ellenőrizve van, akkor a bűntényeknek sokkal kisebb az esélye...igazából pedig a totális ellenőrzés a cél.

noitnak mondom, h a moving forwardot még énse láttam, várom a magyar feliratot :wink:

Profile  

PostPosted: 13:36, 02-02-2011 
son of nitrous

paranomal activity 2-t ajnálom akiknek tetszett az 1 rész! még jobb is!

Kérdés: most ez komolyan megtörtént eset? :D

Profile  

PostPosted: 15:01, 02-02-2011 
poszthumusz

GZS wrote:

igen!

Profile  

PostPosted: 15:53, 02-02-2011 
partiarc

az a szép benne, hogy rengeteg ilyen eset mögé oda lehet képzelni a paranormal activity történetét, amik nem derülnek ki egy átlagos nyomozáskor. elkönyvelik sima késeléses gyilkosságnak.. csak ugye a gyerek felvette videóra mi történt.

nando: angol felirattal is vannak könnyen érthető részek.

Profile  

PostPosted: 16:31, 02-02-2011 
son of nitrous

plastik wrote:
GZS wrote:

igen!

hát igy még jobban beszarás az egész..

Profile  

PostPosted: 16:43, 02-02-2011 
souljah

GZS wrote:
plastik wrote:
GZS wrote:

igen!

hát igy még jobban beszarás az egész..

nemhogy megtörtént, egyenesen DOKUMENTUMFILM :twisted:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 18:18, 02-02-2011 
original nuttah

Kemény.

Profile  

PostPosted: 19:02, 02-02-2011 
partiarc

poént félre téve, nem hiszem, hogy igaz történet lenne. mondom, max. a rendőri jelentés valós: zaklatott lelkiéletű huszonx éves fehér nő lekéseli az amatőrfilmes barátját. a maradék sztori mögé van költve. talán még az is lehet, hogy lánynak leégett a gyerekkori háza.

Last edited by noit on 23:03, 02-02-2011, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 19:07, 02-02-2011 
souljah

..biztos én vagyok gyenge de akárhogy is tetszett , az első rész után én rémesen aludtam jó pár napig és küzdök azzal , hogy a kettőt megnézzem e...

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 20:28, 02-02-2011 
poszthumusz

noit wrote:
...

nem mintha meg akartam volna nézni, de azért csúnyán lelőtted a poént. :fog:

Profile  

PostPosted: 21:58, 02-02-2011 
son of nitrous

plastik wrote:
noit wrote:
poént félre téve,
nem hiszem, hogy igaz történet lenne. mondom, max. a rendőri jelentés valós: zaklatott lelkiéletű huszonx éves fehér nő lekéseli az amatőrfilmes barátját.
a maradék sztori mögé van költve. talán még az is lehet, hogy lánynak leégett a gyerekkori háza.

így van, köszi a spoilert... :evil:

Last edited by Burny on 23:39, 02-02-2011, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 23:03, 02-02-2011 
partiarc

azért azt hittem ezt már tényleg mindenki látta. utólag átszerkesztem akkor spoilerbe, és ti is tegyetek ígyakkor, ha már voltatok olyan kedvesek és idéztétek :)

Profile  

PostPosted: 23:13, 02-02-2011 
son of nitrous

Burny wrote:
plastik wrote:
noit wrote:
...

így van, köszi a spoilert... :evil:

nappal kell nézni :D ( én ugy tettem :fog: )

Profile  

PostPosted: 12:36, 03-02-2011 

jamamura szadakó wrote:
Az utóbbi hetekben igyekeztem egy filmadaggal némileg felzárkózni, és innen lestem ki "egy pár" filmet, ezeket:
Winter's Bone, Animal Kingdom, Toy Story 3, El Secreto De Sus Ojos, (500) Days of Summer
Mindegyik jó volt (ahogy amúgy az általam a listáról már korábban látott The Road és A Single Man is), köszi a pofás listáért.

(Egyébként én a Winter's Bone főszereplőjének, Jennifer Lawrence-nek is tudnám dobni az Oscart, bár Natalie Portman Black Swan-eséhez hasonlóan neki is hálás szerepe volt, mindenesetre szerintem nagyon passzolt hozzá és jó volt nézni, illetve persze filmesztéta sem vagyok.)

A fentieken kívül még - az itthoni megjelenéssel kapcsolatos, sokszor homályban tapogatózós és néha falakba ütközős nyomozós próbálkozásaim helyett végre a tettek mezejére lépve - lehúztam 15-20 perc alatt a Crimson Wing-et, a tanzánia flamingók életéről szóló, Cinematic Orchestra zenéjével aláfestett természetfilmet, és persze kurvára tetszett nekem, ahogy számítottam is rá. :thumbsup: Meg még miket is láttam? Ja igen, a Soylent Greent, ami bár jó régi volt, de azért voltak benne érdekes jelenetek is, az Airplanet ezer év után újból, ezredszerre (a klasszikus poénokon megint jót nevettem, a többi része azért már néha uncsi volt, bár szerencsére sűrűn jöttek a klasszikus poénok :]), illetve a Hercegnő és a békát is (szinkronizálva, HBO-ról), ami nem fogott meg különösebben.

Következőknek meg jöhet szerintem a Scott Pilgrim vs The World, a True Grit, a Never Let Me Go, az Exit Through The Gift Shop és a Yo, También, köszi az itteni hozzászólóknak is a tippekért.

Profile  

PostPosted: 16:55, 03-02-2011 
souljah

érdekes, az airplane-t pont a napokban néztem meg én is :D
a true grit-es kiscsajt is jelölték oszkárra, ha jól tudom. + the fighter, ez a bale nem normális, egyszer valami baja lesz...

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 01:07, 04-02-2011 
line up?

THE KING'S SPEECH. Kulturált akciófilm.
:arrow: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2011/02/03/kritika_a_kiraly_beszede_the_kings_speech_2011/

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 291  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]