i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:21, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1067 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Next
Author Message
 Post subject: Re: CHAT
PostPosted: 12:24, 26-05-2010 

jaja, jobb azt kihagyni :D, de amúgy ha mégis jól jönne valakinek tanulságként, akkor összefoglalom, hogy mi mindent csináltam a rémálomszerű múlt hetem során a melók mellett, az utolsó kettő pontot - amely végül itt konkrétan kellett a happy endhez - vastagon szedve:

- (tettem feljelentést is a kerületi örsön, elment vele sok órám, és semmi nem derült ki, illetve semmilyen jelzés nem jött azzal kapcsolatban felém)
- a legközelibb 5 lemezboltba elmentem személyesen, leadva borítóképes, "körözős" listát
- elküldtem egy csomó másik lemezboltnak is, illetve még voltam néhány távolabbi, nagyobb forgalmúban is személyesen
- toltam facebookra is, amit továbbították barátok
- (a Tilos közössége is támogatott, mivel először oda jeleztem levlistára az affért)
- kiraktam egy rakat cetlit az egy sarkon belüli, kb 30 kapualjba az elérhetőségeimmel és azzal, hogy akár vissza is venném a lemezeimet
- kiraktam a helyszínhez két legközelebbi falra (egy teázóéra és a sarki kocsmáéra/éttermére) 3 felhívást, A4-es papírt/plakátot _és_
- előtte jeleztem a papírkirakós dolgot az üzletvezetőknek/pultosoknak, az engedélyüket, ill. jóváhagyásukat kérve, és így pl az utóbbiak tudtak róla, és tudták jelezni a megtalálóknak, hogy volt egy olyan papír ott, amíg le nem került közvetlenül azelőtt, hogy odamentek

de persze a fő tanulság már előtte is nyilvánvaló volt, hogy ne hagyja az ember - legyen akármilyen hangulatban - őrizetlenül a lemezeit a kihalt utcán még néhány percre, hajnalban sem, mindenesetre talán a fentiekből is jól jöhet valami,

bár leginkább ne is fusson bele senki ilyen ügybe!

Profile  

PostPosted: 18:20, 01-07-2010 
droid

kemikallal mi van?

mar egy ideje...
Image

Profile  

PostPosted: 21:46, 01-07-2010 
droid

rascal wrote:
kemikallal mi van?

mar egy ideje...

próbáld így:
http://www.chemical-records.co.uk/sc/home

Profile  

PostPosted: 16:35, 25-07-2010 
impulsecreator.hu

vinylist wrote:
Eladó bakelit lemezek! Augusztusi lemezlista, elég jó underground hip hop választékkal és végre frissített funk-soul-jazz részleggel :!:

pü.-ben, mail-ben elkérheted, ha érdekel.

ha erdeked, hogy elkeljen, tegyel ki listat

Profile  

PostPosted: 14:32, 28-07-2010 
impulsecreator.hu

viewtopic.php?f=7&t=3511

jajj, mikor inf még teknót játszott... :)

Profile  

PostPosted: 17:56, 07-08-2010 
droid

Inex wrote:
Sürgősen megválnék Drum & Bass kollekciomtól lehetőleg EGYBEN !

...

Íme a :arrow: LISTA

esetleg feltenned valami mas formatumban is? xlsx szamomra nem opcio... :fog:

Profile  

PostPosted: 16:27, 08-08-2010 
pokemon

Milyen formatum lenne szamodra "az" opcio? A biztonsag kedveert feltoltottem xls és txt formatumokba.

udv

Profile  

PostPosted: 18:52, 08-08-2010 
droid

az xls tokeletes, thx

Profile  

PostPosted: 23:01, 09-08-2010 
allnightbreakz

Profile  

PostPosted: 10:14, 09-02-2011 
ujonc

Üdvözlet.
Szeretnék egy rövid történetet mesélni amely intő például szólhat,de legfőképpen annak
aki a főszereplője ennek az egésznek.A következő dolog történt.Körülbelül novemberben
megláttam pár lemezt itt a fórumon amelyre úgy gondoltam igényt tartok.Írtam is a KHAIST
nevezetű 'tagnak' hogy ez meg ez kellene,nagyon készséges volt mindaddig amég
megdumáltuk az árat és hogy hova utaljam a pénzt.Odaért az összeg de nem kaptam semmit
jó pár héten keresztül,ekkor már gondoltam valami nem oké.Az első terelés az volt hogy
rossz címre küldte,tehát ezt letisztáztuk mégegyszer.Majd már december hónapot írtunk
amikor még mindig semmi.Több levelemre sem érkezett válasz majd év vége felé nagynehezen
kaptam egy üzenetet amiben az áll hogy ha a a dec. 3. ai feladás óta nem érkezett meg
akkor küldjek számlaszámot és visszautalja a pénzt,ennek számomra erősen kamu szaga
volt,de hát mit tudtam tenni küldtem szálaszámot ha nincs lemez legalább a pénz
megmarad.Nem nagy összegről van szó mindössze 7500Ft,itt magáról az elvről, a
hozzáállásról,és gesztusról kívánok csak szolni,elég türelmesnek tartom magam és úgy
gondolom sokan még ennyit sem vártak volna hanem keresnek valami alternatív' megoldást
az ilyen emberek ellen.A történetet foyltatva nem érkezett pénz jó pár héten keresztül a
fórumon a leveleimre választ nem kaptam egyikre sem,mindezeket megelégelve felvettem
msn-re hátha ott meg tudjuk beszélni a dolgot.Így is történt amiota felvettem összesen
kb 3 mondatot sikerült beszélnünk ami a következőképpen hangzott 'bocs most nem érek rá'
'de majd később megbeszéljük' ilyesfajta terelések stb.stb. Azóta valószínűleg letiltás
alá kerültem mert bejelentkezni nem látom egyszer sem.A türelmem elfogyott pár ismerősöm
segítségét kértem.Akik szereztek nekem egy telefonszámot amin el tudom érni.Hétfőn
délben beszéltünk telefonon feltettem egy egyszerű kérdést hogy akkor msot mi is van
válaszként annyit mondott kedves 'KHAIST', hogy nyugodjak meg el LETT utalva a pénz és
ma holnap azaz hétfő,kedd megkapom a pénzt.Namost mondanom sem kell szerintem hogy nem
érkezett lófasz se azóta sem,és ismétlem november óta ez megy. Aki esetleg tud SEGÍTENI
bámilyen úton az jelezze vagy tegye meg, azért úgy gondolom hogy ez amit itt most
leírtam erősen nagy pofátlanság és kib.szottulk több a soknál.

Profile  

PostPosted: 12:02, 09-02-2011 
droid

Velem is történt hasonló...
Ha jól tudom, a mostani Magical Gravity-hez tartozó Krajnyák Olivér tulajdonította el az eladásra szánt keverőmet egy lemezzel egyetemben. Hónapokig 'hajkurásztam' üzenetek, telefonhívások (idegen számokról is)... amint meghallotta, hogy én vagyok egyből menekülőre vette a figurát.

Profile  

PostPosted: 12:14, 09-02-2011 
impulsecreator.hu

szerk.

P&C wrote:
Üdvözlet.
Szeretnék egy rövid történetet mesélni amely intő például szólhat,de legfőképpen annak
aki a főszereplője ennek az egésznek.A következő dolog történt.Körülbelül novemberben
megláttam pár lemezt itt a fórumon amelyre úgy gondoltam igényt tartok.Írtam is a KHAIST
nevezetű 'tagnak' hogy ez meg ez kellene,nagyon készséges volt mindaddig amég
megdumáltuk az árat és hogy hova utaljam a pénzt.Odaért az összeg de nem kaptam semmit
jó pár héten keresztül,ekkor már gondoltam valami nem oké.Az első terelés az volt hogy
rossz címre küldte,tehát ezt letisztáztuk mégegyszer.Majd már december hónapot írtunk
amikor még mindig semmi.Több levelemre sem érkezett válasz majd év vége felé nagynehezen
kaptam egy üzenetet amiben az áll hogy ha a a dec. 3. ai feladás óta nem érkezett meg
akkor küldjek számlaszámot és visszautalja a pénzt,ennek számomra erősen kamu szaga
volt,de hát mit tudtam tenni küldtem szálaszámot ha nincs lemez legalább a pénz
megmarad.Nem nagy összegről van szó mindössze 7500Ft,itt magáról az elvről, a
hozzáállásról,és gesztusról kívánok csak szolni,elég türelmesnek tartom magam és úgy
gondolom sokan még ennyit sem vártak volna hanem keresnek valami alternatív' megoldást
az ilyen emberek ellen.A történetet foyltatva nem érkezett pénz jó pár héten keresztül a
fórumon a leveleimre választ nem kaptam egyikre sem,mindezeket megelégelve felvettem
msn-re hátha ott meg tudjuk beszélni a dolgot.Így is történt amiota felvettem összesen
kb 3 mondatot sikerült beszélnünk ami a következőképpen hangzott 'bocs most nem érek rá'
'de majd később megbeszéljük' ilyesfajta terelések stb.stb. Azóta valószínűleg letiltás
alá kerültem mert bejelentkezni nem látom egyszer sem.A türelmem elfogyott pár ismerősöm
segítségét kértem.Akik szereztek nekem egy telefonszámot amin el tudom érni.Hétfőn
délben beszéltünk telefonon feltettem egy egyszerű kérdést hogy akkor msot mi is van
válaszként annyit mondott kedves 'KHAIST', hogy nyugodjak meg el LETT utalva a pénz és
ma holnap azaz hétfő,kedd megkapom a pénzt.Namost mondanom sem kell szerintem hogy nem
érkezett lófasz se azóta sem,és ismétlem november óta ez megy. Aki esetleg tud SEGÍTENI
bámilyen úton az jelezze vagy tegye meg, azért úgy gondolom hogy ez amit itt most
leírtam erősen nagy pofátlanság és kib.szottulk több a soknál.

Profile  

PostPosted: 12:52, 09-02-2011 
original nuttah

Wilkes wrote:
Velem is történt hasonló...
Ha jól tudom, a mostani Magical Gravity-hez tartozó Krajnyák Olivér tulajdonította el az eladásra szánt keverőmet egy lemezzel egyetemben. Hónapokig 'hajkurásztam' üzenetek, telefonhívások (idegen számokról is)... amint meghallotta, hogy én vagyok egyből menekülőre vette a figurát.

Tolvaj a Viper-nél? :/ Ez annyira lehangoló.
Nem tudhatod milyen ember zenéjét játszod.

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

PostPosted: 21:39, 09-02-2011 
partiarc

ezt válaszoltam privátban P&C-nek:
a pénzedet elutaltam, amikor mondtam... a legközelebbi bankszámla kivonatomat be fogom a chat topikba másolni amin rajta van a dátum is. a telefonszámomat és elérhetőségeimet magam adtam meg neked üzenet formájában és amennyiben jól emlékszem még most is olvasható a kérdéses post-ban szóval kétlem hogy sokat kellett utánajárkálnod. a telefonhívásban annyit kérdeztél hogy: na mi lesz? én megválaszoltam kérdésed azzal hogy a pénzt elutaltam. a postai kellemetlenségekért elnézesedet kérem és kértem eddíg is. msn-ről pedig egyáltalán nem vagy letiltva.
béke

20110219 N4S Pres: FUTURE SIGNAL (UK)
20110301 deepbrainstimulation @ Radio Oranzs
20110305 deepbrainstimulation presents: DABS @ KASHMIR UNDERGROUND

keep up teh funk

Profile  

PostPosted: 09:59, 10-02-2011 
ujonc

ÁMEN

khaist wrote:
ezt válaszoltam privátban P&C-nek:
a pénzedet elutaltam, amikor mondtam... a legközelebbi bankszámla kivonatomat be fogom a chat topikba másolni amin rajta van a dátum is. a telefonszámomat és elérhetőségeimet magam adtam meg neked üzenet formájában és amennyiben jól emlékszem még most is olvasható a kérdéses post-ban szóval kétlem hogy sokat kellett utánajárkálnod. a telefonhívásban annyit kérdeztél hogy: na mi lesz? én megválaszoltam kérdésed azzal hogy a pénzt elutaltam. a postai kellemetlenségekért elnézesedet kérem és kértem eddíg is. msn-ről pedig egyáltalán nem vagy letiltva.
béke

Profile  

PostPosted: 13:37, 15-02-2011 
ujonc

Annak mi értelme van vajon, hogy valaki meghirdet itt valamit eladásra, elérhetőséget nem ad meg, a PÜ-re meg nem reagál? :pfft:

Maximum Selecta Facebook
---------------------------------------------

Profile  

PostPosted: 21:33, 15-02-2011 
droid

ugyanannyi, mint akivel lebeszeled a bizniszt, majd mikor at kellene venni, mar nem valaszol a telefonra se :nemtom:

Profile  

PostPosted: 09:47, 16-02-2011 
ujonc

Hiába az 'ÁMEN' pénz még mindig sehol,brav tesókám.......

Profile  

PostPosted: 19:52, 16-02-2011 
ujonc

kaptam ma 1 levelet és mostmár tényleg csak annyi , hogy befejeztem elegem van ebből az egészből.

Profile  

PostPosted: 21:48, 12-04-2011 
piper

Talán nem a legmegfelelőbb topic, de ennél jobbat nem találtam...
Arról van szó, hogy itt az ideje beruháznom végre (ismét) két saját hangszedőbe. Hosszas mérlegelés után a Shure M44-7-es mellett döntöttem.
http://www.shure.com/americas/products/phono/m44-7-turntablist-record-needles
Játszottam már ilyenen, és teljesen meg is voltam vele elégedve, főleg a jó kövér soundja miatt. Csak "általános" dj-zésre kell, semmi turntablism, és egyéb nyalánkságok... :)
Van valakinek bármilyen, esetlegesen a vásárlást befolyásoló, élménye, érve, ellenérve, tapasztalata M-44-7 ügyben?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1067 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]